Lakópark lopott gázt

2011. augusztus 22. 11:57

Tömeges a gázlopás, sokmilliárdos kár éri a szolgáltatókat. A Tigáz emberei egy teljes lakóparkot is találtak, amely lopta a gázt - írja a Napi.hu.

2011. augusztus 22. 11:57

Az idei első félévben közel 5000 szabálytalan vételezési esetet derítettek fel a Tigáz-DSO Kft. szakemberei − ez a szám a tavalyi egész évinél 25 százalékkal magasabb. A társaság szolgáltatási területén tavaly mintegy 70 millió köbméter földgázt vételeztek szabálytalanul, az okozott kár körülbelül kilencmilliárd forint volt. A szabálytalanságok legnagyobb sűrűségben Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti  felében, illetve Pest megyében jelentkeznek - írja a Napi.hu.

A vállalat növelte az ellenőrző személyzet létszámát is, alkalmazottainak mintegy 15 százaléka (több mint 160 fő) foglalkozik ezzel. Arra is volt példa, hogy egy teljes, szabálytanul vételező lakóparkot találtak a szakemberek.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr Stokes
2011. augusztus 22. 15:34
Miért csodálkozunk ezen. Évekig jártam el a Budafoki útra egy mellékutcán keresztül ami mellett egy lakópark épült. A piros lámpánál állva jókat derültem , hogy a tűzoltócsapra volt bekötve egy vastag vízcső az építkezés irányába .......évekig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!