Optimista-futurista pártot alapít Cicciolina

2011. szeptember 28. 09:32

Staller Ilona magyar származású pornósztár bejelentette, hogy pártot alapít és Monza polgármestere akar lenni. Cicciolina a militarizmus ellen és az elesettek jogaiért küzdene.

2011. szeptember 28. 09:32

Cicciolina újra beleveti magát a politikai életbe, ugyanis pártot alapít. Staller Ilona Monza polgármestere akar lenni, és a militarizmus ellen és az elesettek jogaiért küzdene. „Optimista-futurista jellegű pártot kívánunk alapítani. Elég volt a nyerészkedő pártokból, a szavazatok manipulálásából, a közbeszerzésekből és a korrupcióból” - mondta el a szerdán megjelenő Oggi című magazinnak a magyar származású pornósztár. Tisztességes emberekkel erősítene be Cicciolina: „Elmegyek emberek közé, mint amikor a Radikális Párthoz tartoztam, hogy meghallgassam problémáikat” - ígérte.

Cicciolina 1979-ben kezdte meg politikai karrierjét a zöldek soraiban, majd 1985-ben lépett be a Radikális Pártba. 1987 és 1991 között képviselő volt az olasz parlamentben. A parlamentben betöltött mandátuma után állami nyugdíjban részesül: novembertől, amikor betölti hatvanadik életévét, nettó kétezer eurót fog kézhez kapni. Ez viszont nem elég Stallernek, ugyanis régóta dédelgetett álma, hogy Monza polgármestere legyen és „izgalmassá varázsolja” a Milánó melletti várost.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atisz
2011. szeptember 30. 06:51
Egy pillanatra megijedtem, hogy mindezt Magyarországon akarja véghezvinni...
kardosdoktor
2011. szeptember 28. 14:11
Van olyan nő, mint a Berlusconi férfiben. Mi az hogy!? Az olaszoknak, meg úgyis a divat, a magamutogatás, a panne, az olio'di oliva és a cirkusz a mindene. Adjon kenyeret és cirkuszt az olasz népnek kérem! :) Csókolom a kezeit Ilona.
Honfi-fi
2011. szeptember 28. 11:02
Csöccsolina for president.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!