Közokirat-hamisítás a vád Liptai ellen

2011. október 26. 09:25

Parkolással összefüggő közokirat-hamisítás miatt emelt vádat a budapesti VI. és VII. kerületi ügyészség Liptai Claudia ellen.

2011. október 26. 09:25

Liptai Claudia 2011. április 13-án Budapesten a VI. kerületben jogosulatlanul használt egy mozgásában korlátozott személy részére kiállított parkolási igazolványt - indokolja a vádemelést az ügyészség közleménye. Liptai az Origo kérdésére mindössze annyit közölt, „ebben az ügyben egyáltalán nem szeretnék nyilatkozni”. A TV2 nem kívánta kommentálni a vádemelésről szóló hírt.

Liptai áprilisban azt mondta, véletlen baleset történt: ugyan vett aznap parkolójegyet, de azt nem tudta bemutatni. A rokkantkártya pedig szerinte úgy került a műszerfalra, hogy amikor becsapta a kocsija ajtaját, az a napellenzőből oda esett.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Herr Lee Cavinton
2011. október 26. 20:23
Azé' legalább egy sunaizálóista beszó'hatott vó'na má', torokgyíkoztatásilag ! Pssssz ?!?! Az igazi rokiknak meg már van jövőképük.(
lionheart
2011. október 26. 13:15
Az effelekbe az ilyen kicsinyes szarrago csalasok bele vannak kodolva. Hiaba veti fel a penz a prollert, soha nem lesz uriember, mert igy jar az agya, ilyen a mentalitasa. Liptai valoszinulig nem 1 de nem is 2 szazezret rak zsebre havonta es nem suzuki swifttel parkolt. De ennek ellenere, hogy havonta megsporoljon parezer Ft-t kepes ilyen undorito kicsinyes csalasra, az felhaborito. En csak annyit tudok mondani hogy k...a anyad, Liptai, remelem, jol megbuntetnek, mert megerdemled.
Fakutya ezredes
2011. október 26. 11:44
Hajdúpétermant az égre vetített rokkantparkoló jellel lehet hívni. Új, titokzatos lény járja a pesti éjszakát. A beszámolók szerint a Hajdú Péternek öltözött, Hajdú Péter szagú, és magát Hajdú Péternek mondó szuperhős mindig ott terem, ahol baj van. Földöntúli képességének köszönhetően egyből elfoglalja a szabadon álló rokkantparkolót.
Honfi-fi
2011. október 26. 11:31
Vhol írták, hogy ezzel a csalt rokkantkártyával, megspórolt vagy 400 Ft.-ot a nő. Biztosan bazira jó üzlet volt neki. Egyébként Liptainak, az a pechje, hogy a hatóság se hülye és él a marketing lehetőséggel. Ugyanis, ha egy ilyen ügyben egy ennyire ismert személyt aláznak nyilvánosan, annak nagyobb visszatartó ereje van, mintha 100 ismeretlen Kovács Jánost büntiznének le ugyanezért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!