Megverték Ragát, de nem őt akarták

2011. október 04. 14:45

Tévedésből verték meg a Machine Mouse zenekar dobosát, Ragadics Csabát néhány nappal ezelőtt egy fővárosi szórakozóhelyen. A támadók eredetileg a Hooligans-es Kiss Endinek akartak kiosztani pár pofont, de ő ott sem volt a tett helyszínén.

2011. október 04. 14:45

„Egy barátom koncertjén voltam, amikor egy megtermett férfi hátulról nekem esett. Azt kiabálta, hogy »most megkapod, Endi, te hooliganses kis köcsög«. Megszólalni sem tudtam, mert ahogy megfordultam, egyből bemosott egy hatalmasat” - ezekkel a szavakkal mesélte el megverésének történetét Ragadics Csaba, a Machine Mouse zenekar dobosa a Blikknek.

A támadók vélhetően azt hitték Ragára, hogy ő Kiss Endi, a Hooligans dobosa. Hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő, Ragadics azt kéri zenésztársától, fesse haját más színűre.

Fotó: Blikk

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. október 05. 10:43
Darab, darab. Dobos, dobos. Osszátok be egymásközt a pofont, hogy kit illet igazából. A küldő teljesített.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!