Hagyó szerint nagyrészt valótlan Antal Attila nyomozati vallomása

2012. október 02. 13:42

A volt szocialista főpolgármester-helyettes szerint szinte semmi nem igaz abból, amit Antal Attila, a BKV egykori vezérigazgatója nyomozati szakban tett vallomása tartalmaz.

2012. október 02. 13:42

A korábbi, a bíróságon visszavont vallomásról – amelynek felolvasását kedden fejezték be a Kecskeméti Törvényszéken folyó büntetőperben – az elsőrendű vádlott Hagyó Miklós úgy reagált, hogy ő senkit nem utasított szerződéskötésre. Antal Attila korábban azt vallotta: Hagyó Miklós többször, egyszer pedig Demszky Gábor főpolgármester is arra utasította, hogy olyan szerződést kössön a BKV az ajánlott céggel, amelyet ő szükségtelennek ítélt.

Antal Attila nyomozati szakban, védője jelenlétében tett vallomásaiban mindig hangsúlyozta: önmagára és terhelttársaira tett vallomásait fenntartja. Antal megjegyezte, nem lehetett ellentmondani Hagyó Miklósnak, Demszky Gábornak vagy Mesterházy Ernőnek, mert ha Mesterházy megkérdezte, hogy miért nincs aláírva az adott szerződés, az azt jelentette, hogy alá kellett írnia.

A vádirat szerint a Hagyó Miklós által vezetett bűnszervezet 2007 januárjától 2008 augusztusáig 1,49 milliárd forintot meghaladó vagyoni kárt okozott a BKV-nak. A per október 9-én folytatódik.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2012. október 02. 15:36
Tod Hagyó, aki lop, az hazudik is..
Antigoné
2012. október 02. 14:23
Köpjétek csak be (és le) egymást! Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz, gazember mind. Most persze tolják egymásra a sarat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!