Fidesz: Szálljon le az MSZP a kisvállalkozókról!

2013. június 15. 13:37

A szocialisták megszállott hadjáratot indítottak a kisvállalkozók ellen, akiknek annyi a bűnük, hogy nyílt, törvényes pályázatokon indultak és nyertek, reagált Selmeczi Gabriella az MSZP-s Gúr Nándor szombati kijelentéseire.

2013. június 15. 13:37

Selmeczi Gabriella szerint a szocialisták pénteken épp a magyar gazdákat nevezték korruptnak. „Meg vannak róla győződve, hogy mindenki olyan, mint ők maguk, akik az alvilágtól fogadtak el kenőpénzeket és kampánysegítséget, akiknél tombol a korrupció, és ezt még a vezető baloldali politikusok is elismerik, Bajnaitól kezdve Mesterházyn át Gyurcsányig” – fogalmazott.

A Fidesz szóvivője közleményében azt írta: a szocialistákat arra kérik, szálljanak le a magyar kisvállalkozókról, és söprögessenek végre a saját házuk táján. Az MSZP alelnöke szombati sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy negatívan hat a foglalkoztatottság alakulására a trafikkoncessziós és a földhaszonbérleti pályázat is, mert mindkettő miatt sokan veszítik el munkájukat.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!