„Most hol van, aki a gát ellen tüntetett?”

2013. június 04. 15:39

Kedden délelőtt a Duna áradása miatt lezárták a Római-part környékét. A vendéglősök pakolnak. Pánik egyelőre nincs.

2013. június 04. 15:39

Megkezdődött az árvízi védekezés a Római-parton. Az egyik tulajdonos azt kérdezte: vajon most hol van az a két-háromezer ember, aki a gát ellen tüntetett?

Puskás Péter alpolgármester a lakosság tájékoztatását tartja a mai nap legfontosabb feladatának.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2013. június 05. 08:19
Tiszta szívből remélem, hogy a mobil gát beválik! És hogy megússzuk nagyobb tragédiák nélkül ezt az árvizet.
nyugalmazott tanár
2013. június 05. 07:30
„Most hol van, aki a gát ellen tüntetett?” Jó, nagyon indokolt a kérdés. Mások életével következmények nélkül, maszop klientúraként szórakozni nem lenne szabad. Ki kellene kötni azokat a sz...háziakat a mobilgát külső falához. Legalább a nyakig érő áradásig.
=nessuno=
2013. június 04. 23:46
Aki ártérre építkezik, viselje annak következményeit. Ne milliárdokért közpénzből akarja megvédetni a saját üzletét.
RAMBO
2013. június 04. 22:23
A római parton "nyaraló" besorolással épültek lakások az ártérre. Onnan tudom, hogy kínáltak nekem ilyet eladásra, és pontos itinert is adtak mellé, hogy hogyan lehet kijátszani az állandó bejelentkezés tilalmát. (Egyébként egy soklakásos társasház volt.) Szóval az ott lakók elmehetnek a picsába, tudták, hogy hol vesznek kéglit, ismerték a kockázatot, bíztak abban, hogy a közösség megvédi az ebül szerzett jószágukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!