Kedvenc focicsapatának tagjait fogadta Ferenc pápa

2013. december 19. 13:03

A szokásos szerdai audiencia végén Ferenc pápa elé járultak kedvenc labdarúgó csapatának, a San Lorenzo Almagronak a tagjai, akik vasárnap megnyerték a nemzeti bajnokságot, és a pápa tiszteletére ajánlották fel győzelmüket.

2013. december 19. 13:03

A csapat tagjai elhozták a kupát, amelyet születésnapja alkalmából a Szentatyának ajándékoztak a kapus védőkesztyűjével és René Pontoni fényképével együtt, aki a San Lorenzo játékosa volt 1946-ban, egyben Ferenc pápa focista-ideálja.

Egy piros-kék mezt is átadtak a pápának „Ferenc a bajnok” felirattal. A Szentatya egy Szűz Mária-képet ajándékozott a focicsapatnak, amelyet a stadionjukban helyeznek majd el. Az általános kihallgatás után Ferenc pápa a Szent Márta Házban fogadta a delegációt, és közel félórát töltött velük. 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!