A házasság: totális bizalom

2015. február 16. 11:53

A házasság négy évtizedes szerelem és totális bizalom Tomkáné Zsáry Anikó építészmérnök és dr. Tomka János főiskolai tanár számára, akik az idei Házasság Hete arcai voltak.

2015. február 16. 11:53

Immáron nyolcadik éve rendezték meg a Házasság Hetét, melynek célja, hogy a házasság értékére hívja fel a figyelmet. Az idei év „házaspár-arca” Tomkáné Zsáry Anikó építészmérnök és dr. Tomka János főiskolai tanár, akik saját házasságukból kiindulva beszélnek elköteleződésről, az élethosszig tartó hűség szabadságáról és az egymásra figyelés, a megbocsátás és bocsánatkérés fontosságáról. Tomka János számára a házasság négy évtizedes szerelem, felesége számára pedig egy biztos háttér az élethez, amelyben totálisan megbízhat a másikban.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. augusztus 29. 21:41
A hende csaba megússza egy pártfegyelmivel...
Morgen
2015. február 26. 14:32
A házasság olyan, mint a tánc. Mindig lehet csiszolni rajta valamit annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat a "kötelékben".
kulakman
2015. február 26. 14:30
Mivel közelítek ezen bűvös 40-es számhoz csak azt tudom mondani,hogy mit sem ér a házasság gyermek , és unoka nélkül , akinek nincs az nem is érti ezt , de ha ezek a gondolatok a házasságról akkor megjegyzem ,hogy egyik nagyszülőim 67 éves házasok voltak , jó nagyapám halálakor, és az élet ajándéka, ha két olyan "jófájú" ember házasodik össze mint ők(91 és 96 éves korral) akkor a hosszú házasság megalapozza az ország gyarapodását is!!
delphinus
2015. február 19. 19:31
Szigorúan csak tánc... https://www.youtube.com/watch?v=tqLh6rQqkoA (pontoztalak:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!