Hack: Meg vagyok döbbenve!

2015. június 18. 15:48

Hack Péter szerint példátlan, hogy az ügyészség képviselője olyan éles hangnemben kritizáljon egy bírót, ahogy azt a Biszku-per kapcsán a fővárosi főügyész tette.

2015. június 18. 15:48

A védelem „csörgősipkás bohócot csinált a bíróságból” – nyilatkozta Ibolya Tibor fővárosi főügyész a Biszku-per kapcsán, mondván, a bíróság mondvacsinált okokkal küldte vissza első fokra az ügyet. Ibolya azt fájlalja, hogy a közvélemény az ügyészségen kéri számon a sikertelen tárgyalást, holott szerinte a bíróság hibázott.

Hack Péter az Egyenes Beszéd stúdiójában arról beszélt, hogy eleve ritka, hogy az ügyészség a bíróság döntését a nyilvánosság előtt támadja, de az ilyen éles hangvételű kritika teljesen példa nélküli. Mint mondta, harminc éves pályafutása alatt ilyet még nem hallott. Hack meg van döbbenve, hogy sem a legfőbb ügyész, sem az OBH nem szólalt meg a főügyész nyilatkozata kapcsán. 

Lehet, hogy a bíró téved, de ezt a megfelelő jogi úton kell rendezni – szögezte le Haxk, hozzátéve, hogy a másodfokú bíróság nem mentette fel Biszku Bélát, mindössze az első fokú eljárás megismétlését rendelte el. 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. október 02. 09:12
Én is megdöbbentem amikor összeestél a Vidám vasárnapon Németh Sanyi bácsi meg feltámasztott.
smarton
2015. július 01. 12:01
A magyar bíróság egészében szégyen. Nagyon-nagy tisztelet a kivételnek. Ilyen jellegű perben mentette fel egy tisztességes bíró Képíró Sándort. Kinyírták bosszúból - a bírót. Nézzetek utána. Ha valaki utána akar nézni, Varga Béla bíró úrról van szó.
rimimandiner
2015. június 29. 15:16
Fejtsd már ki konkrétabban mit jelent a hitgyüli vonatkozásában az hogy "destruktív"? Konkrétan milyen tevékenységek a destruktívak? És ezen tevékenységek következtében milyen jelenségeket, következményeket, eseményeket stb. nevezel destruktívnak? Miért? Egyébként Hack Péter itt nem mint "szektatag" nyilvánult meg.
rimimandiner
2015. június 19. 13:38
Nem az a kérdés, hogy a "hitgyüli vezér" mit csinált vagy mit nem csinált Hack Péterből, hanem az kérdés, hogy Hack Péternek igaza van vagy nincs. Szerintem igaza van! Meggyőződésem szerint nem lenne megértő egy "náci" vádlottal sem. Egyébként az tényleg gyalázat, hogy ahelyett, hogy Biszku az életfogytot töltené, luxus nyugdíjból tengődik. Mindazonáltal ez az ügy is mutatja az elmúlt 25 év politikai csődjét ebben az országban....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!