Palesztinok Nyilai

2015. október 15. 10:26

A holdkóros alterbalosoktól nem várok semmit (a palesztin kendő viselésén túl), de a szocdemek részéről érthetetlen, hogy ilyenekkel vállalnak közösséget nemzetközi szervezeteikben.

2015. október 15. 10:26
Sasvári Péter

A holdkóros alterbalosoktól nem várok semmit (a palesztin kendő viselésén túl), de a szocdemek részéről érthetetlen, hogy ilyenekkel vállalnak közösséget nemzetközi szervezeteikben. A zsidók szenvedése csak addig kell nekik, amíg lehet vele fasisztázni, meg riogatni: a hús-vér zsidó élete viszont ugye nem váltható szavazatokra. A soá fekete-fehér képei mellett lehetne nézegetni a fotókat a jeruzsálemi buszrobbantásról is, kedves elvtársak! Az most történik, az színes! Az ellen most kéne tenni, ha mernétek! És nem kéne olyanokkal haverkodni, akiknek a vérebei úgy néznek ki, úgy beszélnek, úgy viselkednek, mint az IS!

Jó, a buszt Jeruzsálemben nem a Fatah robbantotta fel, nem ők késeltek izraeli civileket 20 (!) alkalommal az elmúlt egy hétben, és most éppen rakétákat se ők lőttek ki Izraelre. Ám ezekben az esetekben is teljes a részvétlenség. Izraelnek nemcsak az önvédelemhez nincs joga, de a jelek szerint még együttérzésre se számíthat. Nekik csak nyelni van joguk.

És nem, nem fogom lefutni a kötelező köröket, hogy fegyvertelen palesztin tüntetőket lelőni, meg az Al-Aksza mecsetet megrohanni elfogadhatatlan. Egyrészt azért nem, mert számomra ez egyértelmű. Másrészt azért sem, mert a rajtam a kettős mércét számon kérő »másik oldal« az izraeli bűnök elítélése után úgy mér »egyenlően«, hogy annyit tesz hozzá: a zimperialista Izraelt, esetleg a zsidó népet el kell pusztítani!

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. október 15. 17:11
Október 12-én Betlehemtől 2 km-re északra az izraeli terr...rendőrök meglőttek egy 13-14 éves fegyvertelen palesztin gyereket, név szerint Hassan Manasreht. A járdán vérző fiatalt azután a zsidók sértegették és a halálát kívánták. Sem a rendőrök, sem az arra járó mentősök azaz orvosok sem segítettek neki. Hagyták elvérezni a gyereket, aki így meghalt. A rendőrök szerint kés volt nála, ezért lőtték meg, de ez nem igaz. Csak erős idegzetűeknek: https://www.youtube.com/watch?v=BraD6afJ4mY
Akvínói akvavit
2015. október 15. 17:05
Undorító duma. Izrael takarodjon ki a megszállt területekről!
Ternesz Loránd
2015. október 15. 15:59
Minden holdkóros cionista-simogató libsinek ajánlom a fekete-fehér soá képek mellett nézegessen lelőtt, lebombázott palesztin gyerekek és anyák fotóit, az nem csak most történik, hanem minden nap, és színes. Ne riasszon vissza, hogy a mainstream médiában ilyet nem találtok. Tessék egy kis alter médiát is olvasgatni, nézegetni. Talán nem csak akkor háborognátok, ha a sok ezer palesztin ártatlan holtest mellett egy kipást zsidót láttok!
TAMÁS GM
2015. október 15. 15:05
Mint alterbalos, természetesen kijelentem, h. Izraelt nem kell elpusztítani & zsidókat nem kell, nem szabad ölni. Meg senkit. Az, h. nem helyeslem a zsidó nacionalizmust (se), meg nem kedvelem Izrael jelenlegi kormányának politikáját (amint az izraeli baloldal se kedveli), nem jelenti a föntieket. Őrültek akadnak, rossz emberek is akadnak mindenütt, de ez nem elsőrendűen fontos, bár olykor le lehet szögezni, ha épp szóba kerül. Több hozzászóló föltételezi, h. az európai szélsőjobboldal anticionista & muszlimbarát. Ez már nincs így. Mind Martine Le Pen, mind Geert Wilders, mind Heinz-Christian Strache Izraelbe látogatott, fölvette a kapcsolatot az izraeli szélsőjobboldallal & gesztusokat tesz a cionizmusnak, bár némelyiküknél (nem Wildersnél) ez újdonság. Ez már évek óta így van, & önmagában ez se jelent a problémák tárgyilagos megítélésének szempontjából semmit. A muszlim bevándorlók/menedékkérők befogadását a kormánypárti MAGYAR IDŐKben (is) ellenzik a magyarországi zsidóság olyan képviselői, mint Feldmájer Péter & Szabó György (másutt meg Köves Slomó). A politikai csatatér átrendeződik, de az etnikai erőszak tényének megítélése - bármelyik irányból bármelyik irányba - megmarad. Nekem legalábbis. TGM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!