Ferenc pápa kiakadt egy rajongójára

2016. február 17. 10:16

A Szentatyát mexikói látogatásán megrángatta egy hívő, mire a pápa méltatlankodva helyreutasította az illetőt, hogy ne legyen önző.

2016. február 17. 10:16

Nem lehet könnyű Ferenc pápát feldühíteni, a mexikói Morella város stadionjában azonban valakinek sikerült a mutatvány. Az illető megrángatta a pápa köpenyét, amitől őszentsége előre bukott.

A katolikus egyház feje azt kiáltotta: „No seas egoísta. Qué te pasó, no seas egoísta!” Ami annyit tesz: „Ne legyél önző! Ne legyél önző!” A pápa ezután hátralépett és arra kérte a tömeget, hogy ne tömörüljenek ennyire össze.

A pápa mexikói útján egyébként arról beszélt a fiataloknak, hogy ne engedjenek a kábítószer kereskedők csábításának és inkább a közösségük építésével találják meg a boldogulásukat. Elmondta, hogy megérti azok nehéz helyzetét, akik a kábítószer és a drogkereskedők kezében vannak. De biztatásul kijelentette a mexikói fiataloknak: „Ti vagytok az ország gazdagsága.”

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2016. április 09. 22:26
És mijét rángatta meg? :)))
fogd a pénzt és kuss
2016. február 18. 18:09
az őrök nem hisznek a csoportdinamikában!
mikebela
2016. február 18. 17:35
Mi ezzel a baj? Igen, a pápa szemükbe mondhatja az embereknek a hibáikat és bűneiket. „Nem légy egoista!” Jézus ostorral, kergette kia templom udvaráróla kalmárokat. Péter apostol keményen rápirított Anániás és Safíra hazugságára, mire azok holtan rogytak össze. Keresztelő János viperák fajzatainak nevezte a képmutató embereket. Jézus meszelt síroknak nevezte őket. Pál apostol úgy kiáltott rá a zsidó főpapra, hogy „megver téged az Isten, te meszelt fal”. Bal-libsi félremagyarázás a „szeretet” princípiumát nyáladzós, simogatós, pátyolgatássá hazudni.
Harangláb
2016. február 18. 17:34
Nagyon emberi a pápa a jogos dühével!...Bezzeg amikor a Félkegyelműt homlokon csulázták, mosolyogva letörölte...éppen hogy a kezét nem nyalta meg utána...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!