Szabadtéri fotókiállítás nyílik a szoptatásról

2016. szeptember 21. 17:11

Az On The Spot-ból ismert Cseke Eszter és S. Takács András képei is megjelennek a kiállításon, amely az anyatejes táplálás fontosságát kívánja hangsúlyozni.

2016. szeptember 21. 17:11

Az UNICEF Magyar Bizottság, a WHO Magyarországi Iroda és az On The Spot közös kiállításán a budapesti Madách téren Cseke Eszter és S. Takács András saját fotói mellett 15 magyar fotóművész képei lesznek láthatók.

A riporterpáros elmondta: az elmúlt 9 hónapban 10 országban jártak anyatejes babájukkal közösen. Facebook-oldalukon arra kérték követőiket, hogy ők is küldjenek be magukról és gyermekükről olyan fotót, ahol szoptatás közben láthatóak. Ezekből és a dokumentumfilmes páros saját képeiből állt össze a kiállítás anyaga, mellyel az anyatejes világhét kapcsán szeretnék felhívni a figyelmet a (nyilvános) szoptatás ügyének fontosságára.

A kiállítást szeptember 23-án 16:00-kor nyitják meg, a megnyitón az Örkény Színház színészei is közreműködnek. A tárlat egészen október 12-ig látható éjjel-nappal a Madách téren.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!