Körúton belülről kapott a fejére a parasztozásért a szocialista képviselő

2016. október 15. 19:20

Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő a helikopterezése miatt ment neki Rogán Antalnak, aki korábban parasztgyereknek nevezte magát. A Magyar Mező- És Erdőgazdasági Érdekképviseleti Szövetség most közleményben követel bocsánatkérést a paraszt szó pejoratív használatáért az MSZP képviselőjétől. És hogy mi a legjobb az egészben? A szövetség címe.

2016. október 15. 19:20
Pintér Bence

Parasztgyereknek születni nem szégyen, parasztul viselkedni igen” – mondta a Parlamentben Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő Rogán Antal miniszter helikopterezése kapcsán. Ezzel arra is utalt, hogy Rogán Antal korábban parasztgyereknek titulálta magát.

A Magyar Mező- És Erdőgazdasági Érdekképviseleti Szövetség most a képviselő asszony fenti felszólalása miatt követel erkölcsi elégtételt. Közleményüket változtatás nélkül közöljük:

Elfogadhatatlan, hogy a MAGYAR PARLAMENT 2016. OKTÓBER 10-I ÜLÉSÉN Bangóné Borbély Ildikó az MSZP képviselője a paraszt szó többszöri pejoratív értelmű hangoztatásával sértő módon nyilvánult meg a magyar parasztok, a magyar parasztság iránt.

A Magyar Mező és Erdőgazdasági Érdekképviseleti Szövetség mint az agrárium és a  magyar gazdák, és így a parasztság érdekképviseleteinek szövetsége kötelezettségének tartja, hogy mindezt szóvá tegye ,és felhívja a képviselő asszonyt, hogy a PEJORATÍV ÉRTELMŰ PARASZTOZÁS miatt nyilvánosan kérjen bocsánatot.

Érdekes adalék egyébként a népi-urbánus szembenállás történetéhez, hogy a magyar parasztok becsületéért most kiálló szervezet székhelye nem máshol van, mint Budapest belvárosában, a Károly körúton, így körúton belülről kapott most ütést a szocialista párt képviselője.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2016. október 17. 08:50
Javasolnám tisztelettel, hogy Ildikó asszony kérje el az előtte ülő hölgy fodrászának a telefonszámát.
krakken96
2016. október 16. 12:38
bolsevikként, a civilizáció letéteményesének hiszi magát és elfelejtette kinek a kenyerét eszi:)))
noMores
2016. október 16. 11:30
Kurvanagy! Az megvan, hogy videkfejlesztesre 250 millat kapott par eve a belvaros?:)))))
brekker
2016. október 16. 08:47
Aszfaltcigány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!