Szégyen!

2016. október 29. 11:20

A világ egyik legszentebb vallási vezetőjével Kína kérésére nem találkozik sem Szlovákia, sem Csehország egyetlen állami vezetője sem. Mert az sértené a kínai kommunisták érzékenységét. Hány embert is öltek meg?

2016. október 29. 11:20
Zárug Péter Farkas

„A kínai kommunista rendszer 1995-ben az igazi, tibeti pancsen lámát elrabolta és helyette egy kínai gyermeket nevezett ki abba a pozícióba, amelyik majd dönt arról, hogy ki is lesz a mostani dalai láma reinkarnált utódja… és most várják a béke-Nobel-díjas Tendzin Gyaco halálát, hogy majd helyébe egy vallási értelemben hamis, de Kína-barát dalai lámát ültessenek. S Kína mindenütt a világon kikéri magának, hogy bárki rákérdezzen, hogy mi is van az immár 20 éve elrabolt pancsen lámával, és mi is történt 2008-ban Tibetben, amikor a tibetiek ismét fellázadtak az 50 kilométeres körzetekre, rendőrségi csekkpontokra és állandó kínai betelepítésre ítélt hazájuk kínai gyarmatosítása ellen.

Hány embert öltek meg? Hányan vannak azóta is börtönben?

És ez nem belügy… ez egy szabad nép, szabad vallás és szabad terület agresszor általi elfoglalásának és elnyomásának az ügye. Ez a nemzetközi államközösség ügye.

S lám, a világ egyik legszentebb vallási vezetőjével Kína kérésére nem találkozik sem Szlovákia, sem Csehország egyetlen állami vezetője sem… mert az sértené a kínai kommunisták érzékenységét. Szégyen!”

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bicska Maxi
2016. október 30. 23:00
mitől legszentebb? ez a farkas +hülyült?
bumburi
2016. október 30. 17:45
Nagyon szégyenleném, ha többen tüntetnének Tibetért mint Erdélyért :)
zőldsas
2016. október 30. 15:56
Amíg a vallásos katolikus országok vezetői kispadra ültetik a megválasztott pápát és cserével végleg beküldenek egy másikat az nem ciki. Ideológia szerint az arabok egy követ fújnak Európával baj az, hogy a feleségem nem tudja, hogy a többnejűség is beletartozik ebbe a világképbe.
lajkakutyus
2016. október 30. 04:14
Pár éve Orbán a magasrangú kínai vendég látogatásakor begyűjtötte az itt élő tibeti aktivistákat. Nehogy tüntetéssel zavarják az elvtársat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!