Máltán keresztül vett plázát Bono Litvániában

2017. november 05. 22:27

A U2 énekese okosba' oldja meg az adózást.

2017. november 05. 22:27

A Guardian beszámol arról: Bono, a U2 énekese beszállt az adóparadicsomnak számító Máltán bejegyzett Nude Estates nevű cégbe, amely megvette a litvániai Utenában található Aušra plázát.

Bono szóvivője közölte: az énekes passzív befektető volt a Nude Estates-ben és minden legális volt az üzlet körül.

Az énekest korábban sok kritika érte szülőhazájában, Írországban, hogy hatalmas vagyonát adóparadicsomokba menti ki. Bono egyszer sem kért bocsánatot ezért, szerinte már „egy vagyont” leadózott, és most csak neki dolgozó „okos emberek” találnak értelmes megoldásokat az adózására.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2017. november 06. 12:57
Bono = 80 Courics
westend
2017. november 06. 11:31
Bono internáci a köbön, ő így segít a szegény nélkülözőkön. Vagyis inkább a könyvelője, ő meg ott se vót persze (azt se tudja h van egy plázája).
vérgőz
2017. november 06. 10:23
Nincs miért aggódni. Majd a sok kimenekített pénzével jól megment valaki, pl. Magyarországot. A múltkor nyilatkozta, hogy az itteni diktatúrát csak pénzbeli támogatással lehetne felszámolni. Biztos tudja, hiszen ez annyira bevált Afrikában is, ahol ő otthonosan mozog ilyen téren.
Kanóc
2017. november 06. 09:12
Bono a vagyonát sem "migrálja", hanem "menekíti". :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!