Hungarikumokkal a világ körül

2018. február 23. 11:17

Lemegy pénteken az utolsó rész is a hungarikumos Ázsia-utazásból.

2018. február 23. 11:17

„Pénteken lemegy az utolsó részünk is, így ígérem nem spammelek többet a kis műsorunkkal kapcsolatban. Ugyanakkor csak nem bírtam ki, hogy ne köszönjem meg még egyszer, hogy ilyen sokan néztetek minket. Hétről-hétre nagyjából 50.000-en tapadtatok a tv-re és ebben az online és az ismétlések még benne sincsenek. Büszke vagyok, mert ez tényleg az igazi low-budget hátizsákos túra volt – csak magunkkal vittük Gábort, az operatőrünket, akiben a „cserkész” és Zsigmond Vilmos egyszerre találkozott. Persze tele voltunk gyermekhibákkal, és nyilván sok-sok mindent máshogy is csinálnánk utólag, ahogy erre az Index is kedvesen rámutatott már az első perc során, de a kritikákból tanul az ember! Nem mellesleg, ha nem is David Attenborough-i pontossággal mutattuk be a helyszíneiket, talán így is átjött Nektek a szándék, hogy értékesebbet szerettünk volna készíteni, mint pl. egy Aurelio-féle helikopterezés. Bár az tény, hogy annál azért nem nehéz. Bízom benne, hogy még a mi eletünkben youtube-ra is felkerül az összes rész – itt találjátok majd meg. Addig is a facebook oldalunkon keresztül tudjatok visszanézni a részeket, ahol mindent összegyűjtöttünk nektek az elmúlt két hónapból” – közölte a műsor egyik készítője, Kurucz Dániel a Facebookon.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2018. február 23. 20:39
A "korrupció", mint a legismertebb hungarikum, szintén utazik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!