Életfogytiglanra ítélték Kim Wall svéd újságírónő gyilkosát

2018. április 25. 13:48

Peter Madsen dán feltalálót életfogytiglani szabadságvesztéssel bűntették tavaly elkövetett brutális gyilkosságáért a koppenhágai bíróságon.

2018. április 25. 13:48

Életfogytiglani szabadságvesztést szabott ki egy koppenhágai bíróság Peter Madsen dán feltalálóra a fiatal svéd újságírónő meggyilkolásáért. 

A férfi saját kezűleg épített tengeralattjáróján ölte meg tavaly augusztusban a 30 éves Kim Wallt, akit feldarabolt, majd a tengerbe dobott a Dánia és Svédország közti szorosban. 

Az ügyészség szerint Madsen beteges szexuális fantáziái kiélése céljából kínozta és gyilkolta meg az újságírónőt, aki azért szállt fel a búvárhajójára, hogy riportot írjon róla.

(MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Iq102
2018. április 25. 21:20
Amit írsz az hülyeség, én követtem a sztorit, (tudok svédül) ez a nő sose akart meetoozni, csak riportot csinálni a feltalálóval. Ez a fószer egy pszihopata, ettől függetlenül még lehet egy zseni, össze-vissza hazudozott az elejétől fogva a rendőrségnek, amint előkerültek a testrészek ès a bizonyítékok úgy változtatta a történetét. A laptopjàn olyan videót találtak amiben nőket kínoznak stb. Megérdemelte amit kapott. A lúgos doki is okos, az intelligens emberek között több a beteg elméjű, lásd. Politikusok, magas beosztásúak.
Demonic infestation
2018. április 25. 15:50
Kizárt dolognak tartom hogy előre eltervezte volna a dolgot. Ha képes volt tengeralattjárót építeni és üzemeltetni akkor joggal feltételezhető hogy legalább átlagos - de inkább magasabb - intelligenciával rendelkezik. Ezek után nem gondolhatta komolyan hogy megúszhat egy ilyen ügyet. Ha mindenáron ölni akart, számtalan más, bizonságosabb módon is megtehette volna. Minden jel arra utalj hogy bármi történt is, nem volt megtervezve, pánikban improvizált. Szerintem a legvalószínűbb hogy tett egy bátortalan közeledési kísérletet a hölgy felé, aki visszautasította. És mint feminista, svéd! újságírónő minden bizonnyal nem csak visszautasította de meg is fenyegette hogy feljelenti nemi erőszak kísérletéért (#metoo) ami emberünk számára a gyakorlatban ugyanolyan következményekkel járt volna mint a darabolós gyilkosság. Így aztán bepánikolva az utóbbit választotta mert így legalább 1%-nyi esélye volt arra megússza a dolgot, hiszen ha sértetlenül kiteszi a csajt akkor garantált hogy börtönbe kerül, nyilvánosság előtt meghurcolják, elveszíti a szponzorait, üzeleteit, családját, mindenét. Megérte bevállalnia a kockázatot, így sem fog sokkal rosszabul járni.
Kopa
2018. április 25. 15:38
A skandináv(norvég) gyakorlat szerint ez még 15 évet sem érne. Milyen fékevesztett ez a dán bíróság.
sittes
2018. április 25. 14:12
Nyilván halált érdemelne ezért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!