Hallgassa meg az AWS előadását az Eurovíziós Dalfesztiválon!

2018. május 13. 09:38

A magyar közönségszavazatok alapján az AWS dallamos-hörgős metálzenekar jutott ki a 63. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, Lisszabonba. A versenyt szombat este végül Izrael nyerte, a magyar zenekar a 21. helyen végzett.

2018. május 13. 09:38

Izrael nyerte a 63. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét szombat este Lisszabonban, ahol 26 ország zenei produkciója lépett fel. Izraelt egy fiatal énekesnő, Netta képviselte a Toy című számmal. A magyarokat az idei Eurovízión az AWS zenekar képviselte a zúzós Viszlát nyár című dallal. A csapat végül a 21. helyen végzett 93 ponttal, noha a verseny előtt bizakodóak voltak:

Mintha lemennénk reggelizni, úgy érkezünk az arénába, már nem is izgulunk. Két nap alatt sikerült megszokni az Eurovíziós hangulatot és talán már mondhatjuk, hogy rutinosan lépünk majd este a színpadra” – mondta a verseny előtt a zenekar nevében Kökényes Dániel, a zenekar gitárosa.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2018. május 14. 16:02
Izráel népe mindenben a legkiválóbb.Megint ők nyertek,és ez nem véletlen.Csak nem értem, miért nevezik ezt Eurovíziós dalfesztiválnak.Egy liberális szélhámosság az egész.
Sulammit
2018. május 14. 08:58
Borzalmas volt a győztes szám, és borzalmas volt az a dagadt, kancsal, debil nő is. A magyarok viszont felrobbantották a csarnokot. Nem is értem a katasztrofális helyezésüket.
zenitaph
2018. május 14. 08:39
egyébként nem probléma, hogy küldünk más műfajt az eurovízióra. ez a giccsparádé 20 éve ugyanolyan PC gagyipoppal érkezik évről évre, mert az országok tudják azt, hogy milyen az az "euróvízió kompatibilis" produkció és ettől nem mernek eltérni (1. nagyívű áriázós dívás dal,, olykor ugyanez szakállal az innováció jegyében; 2. 10 évvel ezelőtti stílusú szép nős miniruhás shakira vagy beyonce koppintás; 3. társadalmi problémán szomorú szeműen, de felszínesen dünnyögő dalocska; 4. full kreténbe nyomott giccs, a PC bolondozás jegyében); Ha jön valami más, akkor ki van róla jelentve rögtön, hogy ez nem az eurovízió színpadára való, sosem fog nyerni. Egyetértek azzal, hogy konzekvensen valami olyat kell küldeni, ami nem illeszkedik be ebbe a zenei párhuzamos valóságba, amit az euróvizió hozott létre.
Csikasz
2018. május 13. 22:31
Érdekes lenne megfejteni, hogy miért is van egyáltalán Eurovízió. Tudtommal csak két nyertes tett le az Euróvízión kívül valamit az asztalra, az egyik az ABBA volt a másik Celine Dion. Őszintén szólva ezt kellene csinálni. Tessék megrendelni egy számot egy olyan kaliberű csapattól akik, és ami, ér is valamit. Ha Farrokh Bulsara még élne én simán felkérném. Csináljon egy klasszikus rock számot, és tolja a sok gagyi nyomi kotkodácsolót a darálóba. De őszintén szólva Nagy Feró vagy Charlie se lenne rossz. Esetleg egy Presser Gábor. Valaki aki komolyan is veszi a zenét. Bár lehet, hogy, ezek az emberek, nem véletlenül maradnak távol a buzi olimpiától....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!