Kurt Cobaint gyászolja Németh Szilárd

2019. február 20. 18:08

Popérzékenységet villantott a Fidesz alelnöke.

2019. február 20. 18:08

52 éves lenne Kurt Cobain, a Nirvana frontembere – erről Németh Szilárd csepeli politikus, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára emlékezett meg a Facebookon, miközben megosztotta a Smells Like Teen Spirit koncertfelvételét 1992-ből.

És ön hogyan emlékezik meg a grunge letűnt napjairól?

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2019. február 22. 11:05
he-he-he.....a grunge hullám olyan rockisteneket is kitermelt, mint Chris Cornell - már ezért is megérte. Mint énekes, mint dalszerző korunk egyik legnagyobbja volt. És a grunge még adta az Alice in chainst is. Vannak akik nem értik, ezt elfogadom.És vannak akik fikáznak, sajnos ezzel a zenei mélyigénytelenséggel nem lehet mit kezdeni....he-he-he...
koronaszepe
2019. február 21. 11:42
"És ön hogyan emlékezik meg a grunge letűnt napjairól?" Pincepörkölttel... https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--vbWzWu-M--/c_limit,w_1160/7AJASWptKpe2BcFUs.jpeg
Zokni
2019. február 21. 08:59
"És ön hogyan emlékezik meg a grunge letűnt napjairól?" - írja. Sztem még látnok is volt. Látta, hogy Németh Szilárd, ez az aljas kis pondró*, vhogy még őt is bekavarja a kampányába, és elővett egy vadászpuskát... *Lásd pl. a Bizottságban végzett "munkáját" az Orbán számára túl rámenős ellenzéki képviselővel szemben. (Jaj, ne! Nehogy már még elővegye azt is, mert akkor tudom már, hogy mi volt a baja a "Dunakanyar legjobb gitárosának", amibe bele is halt szegény...)
telekaszter
2019. február 21. 06:24
A legjobb a Beatles, a Nirvana rohadt jó zenét csinált, a thrash meg egy bizonyos kor után ciki.:D (no offense Yanoo :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!