Budapest 365 címmel új imázsfilm készült a fővárosról

2020. június 27. 08:50

Megérkezett a Spice of Europe legújabb, negyedik imázsfilmje.

2020. június 27. 08:50

Budapest 365 címmel jelent meg a Spice of Europe imázsfilm sorozat legújabb darabja. A promóciós filmben, melyben négy évszakon keresztül mutatják be Budapestet, bizonyítva, hogy mindig kiváló utazási cél a főváros az Ivan & The Parazol zenéje hallható. A gyors, lendületes kisfilm esetenként megidézi a retró életérzést, valamint a 90-es éveket is, továbbá felbukkan több híresség is, így pl. Hosszú Katinka, Széll Tamás és az Esernyős Ember is. A kisfilmben több ikonikus budapesti helyszín is megtalálható, így pl. a téli Andrássy út, a Gellért fürdő, vagy a Madách tér.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a fiatalokat szeretné megcélozni ezen aktuális kampányfilmjével. A Budapest 365 kisfilm elsőkörben Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Szerbiában és Izraelben fog megjelenni.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. június 28. 19:03
"továbbá felbukkan több híresség is, így pl. Hosszú Katinka, Széll Tamás és az Esernyős Ember is." Fel sem tűntek. Gyanítom, hogy a nézőknek sem fognak feltűnni a nagyvilágban. No nem mintha eddig sejtettem volna, hogy az "Esernyős Ember" híresség. Akkor majd kérek tőle autogramot a legközelebbi záporkor. Bár lehet, hogy nem igazán értené a helyzetet ő sem.
Akitlosz
2020. június 28. 18:59
Hát ez a videó bennem nem csinált kedvet, nem ébresztett vágyat Budapesthez. Azzal akarják Budapestet népszerűvé tenni, hogy "Európa"? Hát nem valami különleges.
Akitlosz
2020. június 28. 18:55
BUD - APEST ??? Ez így inkább imázsromboló film.
DrPepper
2020. június 28. 11:55
Külön plusz pont, hogy a tűzijátékot bevették Budapest imázselemei közé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!