Pozitív lett a burgenlandi tartományfőnök koronavírus-tesztje

2020. november 21. 17:42

Pozitív lett Hans Peter Doskozil burgenlandi tartományfőnök koronavírus-tesztje.

2020. november 21. 17:42
null

Pozitív lett Hans Peter Doskozil burgenlandi tartományfőnök koronavírus-tesztje – közölte szombaton az osztrák szociáldemokrata helyi elöljáró hivatala. Doskozil „a körülményekhez képest jól van”, csak enyhébb tünetei vannak – írták a közleményben. A hatósági előírásoknak megfelelően otthonában fog tartózkodni, és ott folytatja munkáját. Az elöljáró korábban önkéntes karanténba vonult, miután munkatársainak körében többen megfertőződtek. Koronavírus-tesztnek vetette alá magát, amely először negatív lett. A második PCR-teszt azonban pozitív eredménnyel zárult.

Doskozil ismételten arra szólította fel a burgenlandiakat, hogy tekintettel a fertőzések magas számára Ausztriában, minden járványügyi előírást szigorúan tartsanak be, és kerüljék a személyes találkozásokat. Mint írta, az ő esete is azt mutatja, hogy még a szigorú biztonsági óvintézkedések mellett is meg lehet fertőződni.

(MTI)

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Hans Peter Doskozil burgenlandi tartományfőnököt a Karmelita kolostorban 2019. szeptember 13-án. (MTI/ Miniszterelnöki Sajtóiroda/ Szecsődi Balázs)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frick László Intézet
2020. november 22. 08:57
Och, Oborzilok és Prohaska-k népe! Von Horvats Vorwerts! Kowatsch mit Milutinowitzsch!
Mich
2020. november 21. 22:58
Működik a Mandi-troll...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!