Dull Szabolcs is csatlakozott a Telex csapatához

2021. január 25. 15:48

Munk Veronika és Dull Szabolcs közösen, főszerkesztőként vezeti a Telexet – adták közzé a hírt hétfőn.

2021. január 25. 15:48
null

„Végre csatlakozik a Telexhez Dull Szabolcs, akit hat hónappal ezelőtt bocsátottak el az Index főszerkesztői posztjáról. Elbocsátása után az összes újságíró felmondott az Indexnél, majd a szerkesztőség zöme olvasói támogatásból, Munk Veronika főszerkesztésével október elején elindította a Telexet, ami ma már az ország egyik legolvasottabb online újságja. Dull Szabolcs – a féléves felmondási idő és versenytilalom letelte után” – főszerkesztőként csatlakozik a laphoz, és Munk Veronika is főszerkesztő marad, mostantól közösen vezetik a Telexet. A lap két főszerkesztőjét a szerkesztőség megerősítette bizalmáról”– adott ki közleményt a Telex hétfőn. 

„A szeptemberi felhívás óta már több mint 42 ezren támogatták a Telexet, és nemcsak szavakkal, hanem kisebb-nagyobb összegekkel, több ezren havi rendszerességgel” – írják. „A Telex életében most újabb lépcsőfokhoz értünk: mostantól két főszerkesztő irányítja a lapot” – áll a közleményben. 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamas65
2021. január 26. 20:56
Mert összenőtt, ami összertartozik. Azért az mókás, hogy majd az előfizetők pénzéből szeretnék a TELEXet fenntartani, mert nem hírdet náluk senki sem:)))
DoomGuy
2021. január 26. 10:29
Az az eszelős tekintet. Tiszta pszichó.
Jason Bourne
2021. január 26. 09:40
Elég eszelős a tekintete. B kategóriás thrillerbe jó lenne sorozatgyilkosnak.
Ernie Pantuso
2021. január 26. 09:23
Mi van Szabolcs? elfogyott a pénz? Vagy lekopott a szádról a Gyuribácsinak a csokija?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!