Az oltás és a nyitás mellett kampányol a főváros

2021. február 18. 16:35

A kampányfilmben megjelenik többek között Rossi, Kulka, Gerendai és Ónodi is.

2021. február 18. 16:35

„Legyen vége a bezártságnak, és nyissuk ki együtt Budapestet!” – hangzik a fővárosi önkormányzat új jelmondata. Ahhoz, hogy újra kinyissanak az éttermek, a mozik vagy a kávézók, arra van szükség, hogy minél többen beadassák maguknak a koronavírus elleni védőoltást. Erről beszél Ónodi Eszter, Winkler Nóra, Mácsai Pál, Fischer Iván, Gerendai Károly, Marco Rossi és Kulka János Budapest új kampányfilmjében.

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fenris
2021. február 19. 01:00
Ez milyen aljas húzás... más nyomorán lovagolni. Persze logikus. Ezek mindig a legkiszolgáltatottabb rétegre vadásztak, hátha meg lehet őket nyerni az ügynek. És minél több van belőlük, nekik annál jobb, "minél rosszabb, annál jobb". Nagyon rossz lehet most vendéglátósnak, kultúrmunkásnak stb.-nek lenni, de az ő érdekükben is remélem, hogy az a része, amelyik eddig nem volt balos, ezután se lesz azzá.
Nehidd El
2021. február 18. 22:24
Kulka beszéde csodálatosan javul, de szegény még mindig kissé hibásan ejtette ki Judapestet.
lemez
2021. február 18. 19:39
Fischer Iván harcoljon a zeneiskoláért,bassza meg.
Vakfolt
2021. február 18. 18:32
Jön itt a faszom tanácsaival oltás ügyben, nem felejtettük ám még el, amikor arról kerregett naphosszat, hogy többet kéne tesztelni, mint a szlovákok! Aztán a szlovákok mire is mentek a kurvanagy ötlettel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!