Meddig süllyed még a szivárványlobbi?

2021. június 24. 10:24

Egy elhunytról megemlékező videó alatt okádni a szivárványpropagandát kifejezetten undorító.

2021. június 24. 10:24
Kincses Krisztina

„Úgy tűnik, a szivárványhadsereg képtelen belenyugodni, hogy a Magyarország-Németország mérkőzésen a müncheni Allianz Arena nem kaphatott szivárványos kivilágítást. Az is előfordulhat, hogy épp a homofóbnak titulált, gyermekek védelmét és egészséges fejlődését előtérbe helyező pedofilellenes törvénycsomag elfogadása miatt toporzékolnak. Jobb nem részletezni, hogy a szerte a világon támadásba lendülő balliberális erők és a különböző LMBTQ-szervezetek az utóbbi napokban milyen gátlástalan propaganda-puffogtatásba kezdtek, amit a nem éppen az egyenlőségre törekvő közösségi oldalak is teljes mellszélességgel támogatnak.

A szivárványlobbinak azonban ma sikerült átlépnie egy olyan határt, amelynél aligha van lejjebb.

Mert mit nekik a gyász, a veszteség, mit nekik a halál és a fájdalom, ha a saját maguk által vélt jogaikról van szó! Így áraszthatták el a Pride, gender-, és szivárvány tematikájú gifek és emojik azt az Orbán Viktor által feltöltött videót, amelyen a miniszterelnök többedmagával a nemzet művészétől, Jankovics Marcelltől búcsúzik.

A lelkes szivárvány-kommentelők odáig már nem jutottak el nagyszerűnek vélt ötletük átgondolásakor(?), hogy akciójuk nemhogy alkalmatlan a szimpátiakeltésre, de egy elhunytról megemlékező videó alatt okádni a szivárványpropagandát kifejezetten undorító és megvetést keltő dolog.

Azt persze könnyedén el tudjuk képzelni, hogy micsoda fröcsögés- és gyűlöletcunami árasztaná el a másik oldalt, ha egy, a balliberálisok számára kedves személy halálakor indulna hasonló stílű támadás.

De ami mégis a legelkeserítőbb ebben a szerencsétlen, kényszeredett polgárpukkasztásban, az mégiscsak Jankovics Marcell személyének meggyalázása. És még ha mi, máshogy gondolkodók tudunk is rá olyan módon emlékezni, amely egy igazán nagy magyart megillet, egy biztos: az erkölcseiről eddig sem híres szivárványtársadalom tökéletes bizonyítékot szolgáltatott arról, hogy hogyan tud elsüllyedni az ember egy gyűlöletkeltésre, propagandára és agresszióra épülő ideológia fertőjében."

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. június 26. 12:36
A hülyeség és aljasság felső határa a "CSILLAGOS ÉG"!!! /természetesen ötágú vörös csillagos ég!... no néha lehet benne hatágú kék csillag is... de semmiképpen nem lehet benne ötágú sárga csillag.../
tartarossz.blog
2021. június 25. 05:31
Amúgy ez térdelés magánügy, én nem akarom senkire ráerőltetni, de számonkérni sem, vagy ujjal mutogatni rá, hogy nem BLM-térdel. Én pl minden reggel George Floydra emlékezem meg egy BLM-térdeléssel, az, hogy valaki a négy fal között BLM-térdel, teljesen magánügy. Úgy vannak a magyarok szerintem ezzel a térdelés-üggyel, mint az LMBTQ mozgalommal, ha a négy fal között csinálják, akkor semmi gond nincs vele.
tartarossz.blog
2021. június 25. 05:22
Egyetlen egy magyar nem térdelt a Pesti Központi Kerületi Bíróság épülete előtt, hogy engedjék már szabadon a májkrémtolvajt!
tartarossz.blog
2021. június 25. 05:21
Kedvenc példám. Ott volt az az eset, hogy egy hajléktalan bolond két sertésmájkrém konzervet ellopott egy vidéki áfész boltból, ezért 6 hónapig tartották vizsgálati fogságban. Azt nem tudom mire ítélték végül, de húsz év gályarabságot biztos kapott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!