NFL: A futball meleg

2021. június 29. 16:20

Az NFL emellett bejelentette, hogy 100 ezer dollárral támogatja az LGBTQ-fiatalokat segítő Trevor Projectet.

2021. június 29. 16:20
null

Kirtört a kommentháború az NFL közösségi médiafelületein, miután az NFL hivatalos felületein egy videóval reagált Carl Nassib coming outjára – adta hírül a Kreatív. Nassib az első olyan aktív NFL-játékos lett, aki nyíltan vállalta homoszexualitását, miután eddig csupán visszavonulásukat követően vallották be vonzalmaikat egyes játékosok. 

 

 

Az NFL videójában az olvasható: „A futball meleg. A futball leszbikus. A futball transznemű. A futball szép. A futball biszex. A futball szabadság. A futball elfogadó. A futball minden. A futball mindenkié.”

 

A világ második legnézettebb sportja a foci és az amerikai foci, az NFL ligája pedig a hamadik legnézettebb sportesemény a FIFA vb-, és UEFA Eb-döntők utén. A Superbowl szünetének reklámideje olyannyira kiemelt médiaesemény, hogy számtzalan cég külön kisfilmmel jelentkezik a csillagászati áron eladott másodpercekért. 

Fotó: Amy Lemus / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. július 02. 23:21
Kb az NFL volt az utolsó, aki felült az LMBTQ vonatra, hogy ezzel újabb piacokat és pénz szerezzen. Ők korszellemnek hívják, mi dollárnak. Az inga még odafele leng, most jutunk odáig majd, hogy aki nem LMBTQ fanatikus, az nettó homofób. Amikor ez majd elkezd kiakasztani embereket, akkor indul majd vissza. Addig még el fog telni egy kevés idő.
fatman
2021. június 30. 16:08
lófaszt! az NFL a letérdelős Kapernick-et is kidobta, a mocskos buzikat is ki fogja dobni... a deviáns kisebbségek rontják az üzletet...
ujujuj
2021. június 30. 14:31
Akkor remélem mostantól a tojáslabdát a seggébe rejtve viszi be a pályára a bíró spori.
teljesenertelmetlen
2021. június 30. 11:15
#boycottNFL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!