Horváth Csaba végül feljelentette Hadházy Ákost

2021. augusztus 18. 20:54

Augusztus 18-án, szerda délben lejárt a határidő arra, hogy Hadházy Ákos bocsánatot kérjen, mert „hazugságokat fogalmazott meg a zuglói ingatlaneladásokkal kapcsolatban” – fogalmazott a politikus.

2021. augusztus 18. 20:54
null

„Bocsánatkérés helyett, kevélykedés és újabb hazugság volt Hadházy Ákos egykori fideszes képviselő válasza, ezért Zugló Önkormányzata megtette a feljelentést jó hírnév megsértéséért, rágalmazásért” – közölte a zuglói önkormányzat, miután feljelentéssel fenyegették meg Hadházy Ákost, ha nem kér bocsánatot azért, mert állításuk szerint ő „igyekezett megtéveszteni a zuglóiakat és lejáratni Zugló Önkormányzatát”.

Az önkormányzat felszólította Hadházyt arra, hogy

Írták, hogy szerették volna békésen rendezni az ügyet, ám a „tényszerű cáfolatuk” után Hadházy szerintük folytatta a zuglói önkormányzat lejáratását.

Hadházy Ákos reagált

A független képviselő elmondása szerint sajnálja azt, hogy szerinte a zuglói önkormányzat mindenképpen szeretné elterelni a figyelmet az lényegről és csak az ő személyét próbálják támadni. Emellett kifejtette, hogy „végtelenül unja” azt, hogy az általa „feltárt” ügyekben, „a hirtelen megbízott krízskommunikációs szakértőknek nem jut eszükbe más, mint hogy feljelentéssel fenyegetnek”. Hadházy szerint a rágalmazási ügyekben a parlament soha nem adja ki a képviselők mentelmi jogát és bár ő mindig kéri a mentelmi jog felfüggesztését, a parlament sose döntött így eddig. Javasolta reakciójában, hogy „ha tényleg szeretnének elégtételt venni, akkor polgári pert indítsanak ellenem, ott nem véd a mentelmi jog”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. augusztus 19. 12:45
Lassan leeshetne már neki, hogy nemsokára vége a politikusi ámokfutásának. Mehetne vissza állatorvosnak de attól meg eltiltották mert szexuálisan zaklatta a betegeit.
Catdeluxe
2021. augusztus 19. 11:42
Elásni egyszerűbb volna, nem?
Ronee
2021. augusztus 19. 09:56
Undorító egy féreg ez a hadházy, de az év poénját mondta a barma.... Hadházy unja a feljelentgetést hahhh baszod :)))#))))))
Selamat
2021. augusztus 19. 09:04
Jé, varnyú varnyúba harapott... Hogy mik nem történnek a bunkó szocik meg a MOMENTUMOS hadháztalan szarok között :DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!