Kanada nemek közti egyenlőségért felelős minisztere a testvéreinek nevezte a tálibokat

2021. augusztus 25. 22:06

A kanadai miniszter Maryam Monsef a rokoni kapcsolat kijelentése után megkérte a tálibokat, hogy hagyják az afgánokat elmenni.

2021. augusztus 25. 22:06
null

Monsef miniszter, Justin Trudeau miniszterelnök liberális pártjának a tagja „testvérekként” emlegette a tálibokat egy sajtótájékoztatón, amelyen számos kanadai miniszter tájékoztatta a kanadai nyilvánosságot az afganisztáni helyzetről.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy beszélhessünk testvéreinkkel, a tálibokkal;

felszólítunk mindenkit, hogy biztosítsák az Afganisztánban tartózkodó személyek biztonságos és biztonságos kiutazását az országból. Felszólítunk titeket, hogy azonnal hagyjátok abba az erőszakot, a népirtást, a nők gyilkolását, az infrastruktúra és az örökségi épület megsemmisítését” – tette hozzá.

Egy kanadai lap megkereste Monsefet, hogy kommentálja a tálibok iránt érzett testvéri érzéseit, de nem érkezett válasz.

Nyitókép: Twitter

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2021. augusztus 26. 11:48
Vertelen
grad
2021. augusztus 26. 10:11
Csak azt nem értem, hogy Orbánt miért nem nevezik soha testvérüknek...
TAVIROZSA
2021. augusztus 26. 10:09
"Nemek közötti egyenlőség minisztere" a 21. században??? Száz évig mi a f. szt csinált a "nyugati" világ, ha erre a sóhivatalra szükség van???
Láncfűrészes Attasé
2021. augusztus 26. 09:58
Nem szó szerint értelmezendő. Ez a brother, mint testvér kb. olyan kifejezés, mint amikor a sukár magyar használja, hogy tesaú. Mindenkire. Vagy amikor azt mondja a magyar az apára, hogy szülő, aki nem nyilvánvalóan nem szül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!