Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Letartóztatták a Rammstein frontemberét Oroszországban

2021. augusztus 30. 15:43

A rendőrök az énekes menedzserét, Anar Reiband-ot is letartóztatták, akit akár örökre is kitilthatnak az országból.  

2021. augusztus 30. 15:43
null

Augusztus 28-án az orosz rendőrség letartóztatta és bevitte kihallgatásra Till Lindemann-t, a Rammstein frontemberét, aki azért érkezett az országba, hogy szólókoncertet adjon a Tverben megrendezett Maklarin For Homeland fesztiválon – írta meg cikkében a Rockbook.hu. A lap szerint az intézkedésre azért kerülhetett sor, mert a koronavírus miatt bevezetett korlátozások miatt a rendezvény

hivatalosan nem valósulhatott volna meg a tervezett keretek között.

A rendőrök az énekes menedzserét, Anar Reiband-ot is letartóztatták, akiről ha bebizonyosodik, hogy a fesztivál egyik szervezője volt, minden bizonnyal örökre kitiltják az országból.

A Rammstein és Oroszország közös múltja egyébként is elég viharos: egy rajongó csak azért börtönbüntetést kapott, mert megosztotta a Rammstein nagy port kavart Pussy című klipjét, a csapat két tagja pedig egy orosz koncerten megcsókolta egymást, hogy ezzel tiltakozzon az országban bevezetett szigorú LMBTQ-ellenes törvényekkel szemben.

 Nyitókép: MTI/EPA/Axel Heimken

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. augusztus 31. 06:41
Uhhhh, most látom, egy bő 20 perces kisfilmet is szentelt a témának, szóval ezt nagyon komolyan átgondolta: https://www.youtube.com/watch?v=PBdZaimZH44 Ha megpróbálom megérteni, miért képzeleg ilyen szörnyű témákról, ez jut eszembe: "Az INFJ-k az elnyomottak és az alárendeltek bajnokai. Egy vészhelyzet esetén gyakran észrevehetjük, amint azokat segítik, akik nagy veszélynek vannak kitéve. Sokszor álmodoznak a bosszúról, hogy megbüntethessék azokat, akik a védteleneknek ártanak. A "költői igazságszolgáltatás" ötlete nagyon vonzó lehet az INFJ-nek." http://users.atw.hu/lelektantipusok/16_002.jpg Ha végignézem ezeket a vicces képeket: http://users.atw.hu/lelektantipusok/humor_006.html - azt mondom, így már értem....
fokhagymakocka
2021. augusztus 31. 06:26
Kár itt ideológiai vitát folytatni, amikor ősi jognál erősebb az ősi érdek. Szerintem itt igazából más miatt lehet az oroszok bögyében a zenészúr. https://index.hu/kulfold/2021/08/14/ermitazs-till-lindemann-rammstein-nft-kriptovaluta/
Lannister
2021. augusztus 30. 19:35
Free Lindemann!
zrx8
2021. augusztus 30. 16:34
Inkább azért kellett volna letartóztatni, mert szar zenét csinálnak, és a tehetségtelenségüket politikai- és gender-felszopással ellensúlyozzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!