Alighogy nyert, máris a kampányra kéreget Jámbor András

2021. szeptember 30. 08:17

„Az igazi küzdelem viszont még csak most kezdődik” – írja a Mérce egykori főszerkesztője.

2021. szeptember 30. 08:17
null

Amint arról mi is beszámoltunk, sima Jámbor-András-győzelmet hozott az előzetesen szorosnak ítélt józsefvárosi előválasztás. A Szikra Mozgalom képviselője 3 626 szavazattal utasította maga mögé a momentumos Csordás Anettett, aki 2 220 voksot kapott. A harmadik a gyurcsányista Manhalter Dániel lett 2056 szavazattal, a Jobbikba igazolt Demeter Márta csúnyán lemaradt, csak 815 voksot kapott.

Közben a Mérce egykori főszerkesztője a győztes választás másnapján kéregetni kezdett a közösségi oldalán. „Az igazi küzdelem viszont még csak most kezdődik, és mindannyiunkra még nagyobb szükség lesz – szálljatok be a most induló parlamenti kampányba” – indokolt Jámbor. „Most az eddigieknél is nagyobb szükségünk lesz egy olyan kampányra, amely az egész közösségünket képviseli, ehhez pedig források is kellenek. Tudom, hogy az április távolinak tűnik, és hogy kicsit belefáradtunk az előválasztási kampányba, amely épp csak véget ért” – tette hozzá.

A kampány kezdetekor is azt ígértük, hogy együtt szerezzük vissza a jövőnket, mindenkire rácáfoltunk, aki azt mondta, hogy ez nem lehetséges. Eddig is több mint 300 aktivista és több mint 600 adományozó szállt be a kampányba – ha mind együtt maradunk, és tovább bővítjük a csapatot, versenyre kelhetünk Orbán és Sára Botond végtelen erőforrásaival is” –  zárul a poszt.

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. szeptember 30. 15:48
egy ujabb sátánista szemétláda akit pokolra kell küldeni égjél jámbor andrás égjál a pokolban
pumuklik
2021. szeptember 30. 14:20
Már tudom honnan ismerős! A Kelenföldi aluljáróban szokott kéregetni!
kispufi
2021. szeptember 30. 13:33
Ezek már csak ilyen torz, korlátolt, elmebeteg fanatikusokat tudnak előrángatni. Mielőtt azt hinnénk, Tordainál meg Jakabnál nincs lejjebb. De ezek nem ismernek lehetetlent. Már ebben a műfajban.
zakar zoltán béla
2021. szeptember 30. 12:29
lyuhászpetike dettó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!