Fodor Gábor és Dopeman latolgatta a választási esélyeket

2022. április 02. 11:58

Az egykori politikus és a rapper egyaránt Fidesz-győzelemre számít, de szerintük a kétharmadot nem éri el a kormánypárt.

2022. április 02. 11:58
null

A Kontextus adásában Fodor Gábor és Dopeman latolgatta a választási esélyeket. Az egykori miniszter, parlamenti képviselő, jelenleg egyetemi oktató Fidesz-győzelemre számít, 110 körüli, illetve afölötti mandátummal, tehát szerinte nem lesz újabb kétharmad.

A magát életművésznek, rappernek, de – a saját megfogalmazása szerint – leginkább bárminek nevezhető celeb hasonló eredményre számít. Úgy gondolja, az ellenzék kezében nincs olyan fegyver, amellyel győzhet, bár azt is mondta, hogy a „meglepetés faktor mindig játszik”.

 

(Fotó: YouTube)

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2022. április 02. 16:23
30 ezüstösök csatája.
Senki Alfonz
2022. április 02. 15:19
Ez már a kampány legalja! Drogos belpesti cigány és nulla tartalmú buzi okoskodó. Már csak egyet kell aludnunk és véget ér a kampány! Azután megkezdődik a vesztes földbe, szarba döngölése. Mert mi tudjuk, hogy mi a magyar tartás.
ovander
2022. április 02. 14:05
Leírnám én is, hogy miért van magyarországon kialakulóban a politikai kétpártrendszer ami az angolszász országokra jellemző. Azért mert Magyarország angolszászosan individualista. De a külső meg nem értés tartja és fogja össze a nemzetet. Már Széchenyi példaképe is Anglia volt (nyilván hasonlóságokat fedezett föl) és nem a Rajna vidék. Felmérések támasztják alá a magyarok individualizmusát: https://external-preview.redd.it/ZMURKq_5E1Z8ZUdjHlLfurSQX9hF1grcoyYKdZVoIWA.jpg?auto=webp&s=65add81be5176be16ad3f52199174c6768c8d4a4
foldizs
2022. április 02. 13:56
Ennyi erővel Győzike is latolgathatná az esélyeket. "Jajj, csak számlát ne..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!