Balog Zoltán arcra adott csókkal békített meg egy román nacionalistát

2022. május 21. 14:51

A szoboravatás ellen tüntető román férfit nagyon meglepte a magyar püspök gesztusa.

2022. május 21. 14:51
null

A Maszol.ro videón örökítette meg, ahogy Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki egyházkerületének püspöke pusztán két arcra adott csókkal nyugtatott le egy román nacionalistát Gyulafehérváron.

A férfi tulajdonképpen egyedül tüntetett a Magyar Református Egység napján, amelynek alkalmából egy egészalakos Bethlen gábor-szobrot lepleztek le.

A portál arról számolt be, hogy a kiabálás akkor halkult el, amikor Balog Zoltán közel lépett a férfihoz (a videón nagyjából 3:30-nál), és két csókot adott az arcára. Erre a tüntető kissé céltalanul eltántorgott, mintha el is felejtette volna a váratlan gesztus hatására, hogy tulajdonképpen mit keresett ott.

Az eseményen jelen volt Novák Katalin köztársasági elnök is – írta meg a Maszol.

A videót alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leo3
2022. május 23. 20:39
Igazi püspöki gesztus!
Vakfolt
2022. május 23. 09:04
Balog Zoltán mekkora arc! Hát ez nagyon menő volt!
Trombitás Keresztély
2022. május 22. 12:08
Katikának meg a pasijának elfelejtettek szólni, hogy nem Bethlen Gábort megy leleplezni Romániába, hanem Gabriel Bethlenscu-t! :DDD Reméljük ma még Josip Jelacic Buzimski-re is sort kerít a Rainbow Tour-ja során Zagreb-ben. :DDDD
mokány
2022. május 22. 08:12
A kálvin téri templom órájának mutatói , a felújítas előtt fehérre voltak festve , akkoriban még Budáról is leolvasható volt .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!