Ritka archív felvétel került elő Orbán Viktorról

2022. június 03. 16:42

A közel egyórás interjút Friderikusz Sándor osztotta meg.

2022. június 03. 16:42
null

Egy már-már elfeledett felvételt osztott meg nemrégiben Friderikusz Sándor a Youtube-csatornáján. Az 1996-os Másképpen című műsorban a riporter majdnem egy órán keresztül beszélgetett Orbán Viktorral.

Az interjú során olyan személyes témák is előkerültek, mint a fiatal politikus stílusváltása, a Fidesz akkori támogatottsága, valamint az, hogy mennyire megviselte a pártot olyan prominens személyek távozása, mint Fodor Gábor vagy Ungár Klára. Friderikusz többek között arra is kíváncsi volt, hogy az 1989 óta eltelt években Orbán Viktor milyen változásokat vett észre magán. 

Erre Orbán megjegyezte, hogy „volt szakállam, időnként hosszú volt a hajam.” Majd kitért arra, hogy miután

A videóból az is kiderült még többek között, hogy milyen ruhadarabra cserélte szívesen a későbbi miniszterelnök a farmeringjét és a farmernadrágját, illetve hogy kinek a kedvéért mondott le a szakállról. Az archív felvétel kapcsán további érdekesség, hogy két évvel az interjú után megalakult az első Orbán-kormány, a Fidesz tehát kormánypárttá nőtte ki magát.

 A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laikus19
2022. június 04. 12:42
Közben látom itt is megjelentek a ... (inkább nem nevezem meg, vagy nem illetem őket valamilyen megfelelő minősítéssel, mert azt sem érdemlik meg.) A napokban úgy adódott, többször körbesétáltam Budapest nevezetes helyszínein: a Városliget fantasztikusan jól sikerült! (Még így befejezetlenül is; mit lehetett ez ellen hőbörögni? Persze, ha vannak, akik csak a rombolásban, a nekik nem tetszők gáncsolásában lelik örömüket...) a Városligetben: Néprajzi Múzeum, Zene háza, Millenium Háza, továbbá: Operaház, Zeneakadémia, Vigadó, Nemzeti Színház, Erkel Színház, Margit-sziget, Várkert bazár, budai vár felújított épületei..., soroljam még, minek? Mind egytől-egyik a jelenlegi kormány építtette, vagy újíttatta fel! Ha megnéznénk, mi köthető a baloldalhoz ebben a vonatkozásban, 0 körüli lenne az eredmény, megtoldva az olyan pótolhatatlan műemlékek eladási szándékával, mint a Városháza...! Állítom, ha az arányokat néznék, mit tett a jelenlegi kormány és mit az ellenzék, a helyzet hasonló lenne. Ezek után van képük egyeseknek itt is a szokásos, agyonmanipulált hazug mantráikat bevetni, erre tényleg nincsenek szavak. A többség e mérlegek miatt áll a kormány mellett, vagyis lényegében a saját jól felfogott érdekében, amint azt is tudjuk, a felső elit mindenütt teli van kiváltságokkal, és a nyugatiak semmivel sem különbek a miénknél, sőt! Első, 1998-2002 közötti ciklusában Orbán elsősorban politikailag igyekezett legitimálni a hatalmát, tudjuk, mi lett belőle, és alighanem tanult is abból, hogy ha gazdaságilag is nem alapozza meg a hatalmát, egyik pillanatról a másikra lesöpörhetik a színről akár olyan ocsmány módszerekkel, mint amit a 2002-es választási kampányban bevetettek. Egyszóval itt is össze-vissza hazudozó, mantrázó médiabajnokok: kár az erőlködésért!
kamasuka
2022. június 04. 12:17
"... önök fogják eldönteni, úgy 55 perc múltán ..." - mondja Friderikusz. A videó 48 perc. Mi lett kivágva? :D
KBA98
2022. június 04. 11:03
Nagyon aranyos kép! Fridi már nincs sehol, OV pedig már 5x lett megválasztva.
Pelso j.
2022. június 04. 09:18
színház akkor is, most is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!