Trump sem hagyta szó nélkül Biden biciklis esését

2022. június 20. 10:45

A korábbi amerikai elnök megfogadta, hogy soha többé nem száll biciklire.

2022. június 20. 10:45
null

Donald Trump volt elnök Joe Biden biciklis esésén gúnyolódott: American Freedom elnevezésű „turnéja” memphisi állomásán megfogadta, hogy soha többé nem száll biciklire. Még a kezét is felemelte, mint eskütétel közben szokás, amit a közönsége hangos nevetéssel díjazott – számolt be az Independent. 

Kapcsolódó

Joe Biden a Delaware állambeli Rehoboth Beach-i otthona közelében feleségével 45. házassági évfordulójukat kerékpározással ünnepelték meg. Az esemény azonban nem zajlott zökkenőmentesen, ugyanis az elnököt baleset érte. Amikor megállt a kerékpárjával egyszer csak eldőlt. Bővebben...

Nyitókép: AFP

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. június 20. 14:59
A bicikli már csak ilyen bonyolult szerkezet. Tekerni kell vagy eldől.
balbako_
2022. június 20. 14:30
Majd kijön rendeletben, hogy ezentúl így kell a bringáról leszállni.
Göby
2022. június 20. 14:19
Nem ismeri a kreszt, hogy zebrán tolni kell a bringát ... Utolérte a sors büntetése :)))
Gulyásleves
2022. június 20. 13:23
Bidennek nem való a bringázás... Ez nem csak az esésből derül ki hiszen járni is alig tud... De nem idióta mint Donald kacsa és az amerikai elnöknek ez a fontos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!