Végleg leeresztik a függönyt az Átrium színházban

2022. július 01. 10:38

A teátrum a következő hetekben az utolsó előadásait tartja. Munkatársai a felmondási idejüket töltik.

2022. július 01. 10:38
null

Csütörtök este feketére változtatta profilképét közösségi oldalán az Átrium, ahol ezzel egy időben megjelent egy rövid közlemény is, amelyből kiderült, hogy a független színház bajban lehet.

„Jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy a következő hetekben az Átrium utolsó előadásait láthatják, akik jegyet váltottak rá. Az utolsó Az Őrült Nők Ketrecét, az utolsó Igenist, az utolsó Isteni végjátékot... és így tovább.

– jelentették be.

Felmondási idejüket töltik a művészek

A bejegyzésben kitértek arra is, hogy „az Átrium csapatának sok kiváló tagja felmondási idejét tölti. Egytől egyig kitűnő emberek, akiket soha nem lenne szabad elküldeni, mert a színház nagyrészt miattuk olyan, amilyen.”

„Köszönjük nekik – mást nem tudunk írni, mert nem lehet szavakkal kifejezni, amit most érzünk” – zárta posztját a teátrum.

Nyitókép: Átrium Facebook-oldala

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TMATMA
2022. július 19. 00:28
Hiába no. A piac, a kereslet és kinálat ereje. De mi lett a 100 millió forinttal amit a múlt héten gyűjtöttek? Mikroadomány vagy mi. Meg a Főváros is adott nekik, legalább dr. Bősz Anett állítása szerint. Vagy ez mind liberális kamu? Egyébként amikor a Népszabadságot nem tudták fenntartani az sem volt kis öröm.
TMATMA
2022. július 19. 00:26
Hiába no. A piac, a kereslet és kinálat ereje. De mi lett a 100 millió forinttal amit a múlt héten gyűjtöttek? Mikroadomány vagy mi. Meg a Főváros is adott nekik, legalább dr. Bősz Anett állítása szerint. Vagy ez mind liberális kamu?
artojan
2022. július 07. 12:19
Tönkrement egy vállalkozás/magánszínház / .Ennyi .A kutya sem volt rá kíváncsi.
Orange79
2022. július 05. 13:57
Érdekes, hogy még a budapesti hardcore libsi közönség sem képes fenntartani egy számára állítólag oly annyira fontos műhelyt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!