Ukrán politológus: Orbán a gonosz oldalán áll

2022. július 25. 09:02

Nikolaj Davidjuk ukrán politológus Orbán tusnádfürdői beszéde után mondta azt, hogy a magyar miniszterelnök újfent bebizonyította, hogy az oroszok kezére játszik.

2022. július 25. 09:02
null

Komoly nemzetközi visszhangot váltott ki Orbán Viktor Tusványoson elmondott szombati beszéde. Elmondta róla véleményét Nikolaj Davidjuk ukrán politológus is, aki szerint a magyar miniszterelnök tusnádfürdői beszédében egyértelművé tette, hogy az oroszok kezére játszik, a helyzet foglya, mint akit túszul ejtettek.

Orbán valóra szeretné váltani sok magyar álmát, hogy az elveszített területeket visszaszerezze”

– közölte az ukrán politológus, aki szerint a kormányfő, ha pénzről van szó, eljátssza Brüsszelben, hogy valójában Ukrajna oldlaán áll.

Nikolaj Davidjuk kijelentette, az orosz híradásokban azt emelték ki, mikor Orbán a nyugat hanyatlásáról értekezett, a nyugati lapok viszont Orbánt szélsőjobboldalinak titulálták. 

Magyarország ismét súlyos hibát követ el, és megismétli a második világháborúban elkövetett rossz politikáját, amikor a gonosz oldalára áll. Ennek megint ugyanaz lesz a vége, csak elkeseríteni tudom őket, vereséget fognak szenvedni”

– szögezte le. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. július 25. 16:42
Ha ők akarnak területeket visszaszerezni, az rendben van, sőt az egész világ kötelessége ebben őket támogatni, de ha mi akarunk területeket visszaszerezni, az gonoszság.
Trombitás Keresztély
2022. július 25. 13:03
A sátánista Orbán minden együttérzést, toleranciát, segítő jó szándékot kiöl a magyarokból, és csak a megosztást, uszítást, gyűlölködést, hazug propagandát tolja, mert csak a hatalom érdekli, és Putyin zsarolja.
csulak
2022. július 25. 12:59
Allitja ezt az a fasiszta nemzet aki a kisebbsegeitol az anyanyelvhasznalat jogat elvette, es 8 even keresztul bombazta az orosz kisebbseget ! Bravo
fogas paduc
2022. július 25. 12:57
Szóval az ukrik a nyugat támogatásával sokat tesznek azért, hogy megszűnjön az országuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!