Vastaps, éljenzés, szelfik – így fogadták Orbánt a CPAC-en

2022. augusztus 05. 12:02

A magyar kormányfő nyitóbeszédére reagált a tömeg.

2022. augusztus 05. 12:02
null

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai tanácsadója a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy hogyan fogadták Orbán Viktort s annak a nyitóbeszédét a CPAC-en.

Elmondta, hogy „Orbán Viktor miniszterelnök tegnap vastaps és éljenzés közepette tartotta meg nyitóbeszédét a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en”.

A miniszterelnök beszédét gyakorlatilag percenként szakította meg a vastaps és az üdvrivalgás. 

Minden alkalommal, amikor az illegális bevándorlás megállításáról és a magyar határkerítésről volt szó, a közönség nagy tapsban tört ki. Azt a mondatot pedig, hogy Magyarországon duplájára nőtt a házasságok száma, felére csökkent az abortuszok száma, üdvrivalgás fogadta. Amikor arról beszélt a miniszterelnök: az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket pedig hagyják békén, vastaps és hatalmas éljenzés kezdődött.

Kapcsolódó

Orbán Viktor a CPAC-en: A globalisták mind elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem!
Amerikának össze kell fognia Magyarországgal, a progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, valamint több Chuck Norrisra és kevesebb nőimitátorra van szükség. Összefoglalónk Orbán Viktor dallasi beszédéről!

Amerikának össze kell fognia Magyarországgal, a progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, valamint több Chuck Norrisra és kevesebb nőimitátorra van szükség.

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mennyei Hang
2022. augusztus 05. 18:19
A rendszerváltás után 2000 környékéig még "csak" Magyar Köztársaság volt Magyar emberekkel. És "csak" olyan megkülönböztetés volt, hogy kormánypárti vagy ellenzéki és az is csak a politikusokra vonatkozott. Ma már megkülönböztetjük az embereket jobboldalit, baloldalit, sorositát, libernyákot, moslékkoalícióst, fidesznyiket, homoszexuálist, heteroszexuálist, kevert fajút, igaz magyart.... Hova vezet ez az út????
Lajoss
2022. augusztus 05. 17:05
Mint kiderült 45-en voltak rá kiváncsiak..az sem rossz..:)
jánosbácsi
2022. augusztus 05. 16:30
Alig voltak , kurvára hiányoztak a lengyelek meg a falusi gecik.:D
Dixi
2022. augusztus 05. 14:50
Kedves Mandi, ha csak ez kell, hát én hajlandó leszek lemondani az oldalról. Vagy rendet raktok, vagy megszüntetitek a kommentszekciót ti is, vagy vissza az x-et. Remélem nem a trolloknak akartok felületet adni. Amúgy is elegem van a CNN, BBC, FAZ, Independent, HVG, 444, Telex, azonnali stb. szemlézéseitekből. Egy fos (FOS) lett ez az oldal. Tisztelettel (???)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!