Eldugott dokumentum: Nem minden UFO emberi eredetű!

2022. augusztus 25. 09:43

Az idegen tárgyak és különös jelenségek száma exponenciálisan növekszik.

2022. augusztus 25. 09:43
null

A hvg.hu beszámol arról: a Motherboard portál bemutatta az azonosítatlan repülő tárgyakkal, közismert nevén az UFO-kkal foglalkozó legfrissebb tanulmányokat, melyek az amerikai kongresszuson is átmentek. A dokumentum a hírszerzési tevékenységhez kapcsolódik, és alapvetően pénzügyi részleteket közölnek benne.

A jelentésben szerepel, mostanra különbséget kell tenni az emberi eredetű UFO-k és azok között, amik nem azok.

A szövegben egy különös kifejezés is olvasható, ami angolul úgy szól: „cross-domain transmedium”. Ezt magyarul leginkább „tartományokon átívelő transzmédiumként” lehet emlegetni, ami a UAP-ok (Unidentified Aerial Phenomena), vagyis az azonosítatlan légi jelenségek egyfajta tulajdonságára utal.

Erre a portál szerint azért volt szükség, mert előfordulhat, hogy az idegen tárgyak a vízben, a légkörben és az űrben is működhetnek. A kongresszus azt is állította, hogy az ilyen jelenségekből egyre több van, így pedig a felmerülő kockázat is egyre nagyobb.

Nagy kérdés, hogy a dokumentumban megfogalmazott állítások miért éppen most lettek fontosak”

 – fogalmaz a portál.

Nyitókép: KTSDesign/AFP

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. augusztus 26. 09:36
Jaj.
pipa89
2022. augusztus 26. 09:08
Az biztos, hogy a dimenziók, ahonnan jönnek, vmiképp rosszat teszünk nekik is, mert az atomfegyverekre ugranak. Forrás: Robert Salas!
sorivo4
2022. augusztus 26. 04:02
Egyébként már rég nem csészealj alakúak, hanem háromszögletűek, három antigravitációs hajtóművel.
sorivo4
2022. augusztus 26. 03:58
"Nagy kérdés, hogy a dokumentumban megfogalmazott állítások miért éppen most lettek fontosak" Mert pont most nőtt meg az orosz ufók aktivitása. Ami ugye nem emberi eredetű. Értsd: nem az USA-é.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!