Keményebb nemzetközi választ kér Zelenszkij az atomerőmű ágyúzása után

2022. augusztus 07. 18:08

Az ukrán elnök az orosz atomipar és a nukleáris üzemanyag elleni szankciók bevezetését kérte Charles Micheltől.

2022. augusztus 07. 18:08
null

Zelenszkij az Európai Tanács elnökével, Charles Michellel folytatott telefonbeszélgetése során

az orosz atomipar és a nukleáris üzemanyag elleni szankciók bevezetését kérte

– idézte az ukrán vezető Twitteren közzétett nyilatkozatát az Index.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, az ukrán állami atomenergia-vállalat korábban azt közölte, hogy egy munkás megsebesült, amikor az orosz erők szombat este megtámadták a zaporizzsjai atomerőművet.

Nyitókép: MTI / AP / Ukrán elnöki sajtóhivatal

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baubau
2022. augusztus 13. 17:01
Vicces az ukinácik lövik a létesítményt de a ruszkik hibásak mi ez ha nem zsidó logika?
kitiltott
2022. augusztus 08. 07:48
Az atomerőművet elfoglalták az oroszok.. Tehát Zselé szerint az oroszok a saját embereiket agyuzzák .. S még véletlenül sem ok lőttek M.. Aha értem..
néhai Ch.Pilot
2022. augusztus 08. 01:29
Mr. Bean keményebb nemzetközi választ kér... A várható keményebb nemzetközi válasz: "B+ Zelenszkij! Teletömünk fegyverrel, és te képtelen vagy megakadályozni, hogy a ruszkik egy atomerőművet ágyúzzanak? Te f---kalap! Az ENSZ létrejötte óta nincs egyetlen ország, amelyre annyi pénzt költött volna a nemzetközi közösség, mint Ukrajnára, te meg nem érsz el semmit?! Elmész már a jó q... anyádba köcsög!" :-D
bagira
2022. augusztus 07. 21:00
Búza szállítási biznisz is amerikai érdek , árát az amerikai földtulajdonosok bezsebelik, ukrán nép szeme kopog ,,Az ukrán termőföldek 30 százaléka már amerikai cégek tulajdonában van. Az ukrán néptől nem csak elrabolták azt a földet amelyekért őseik az életüket adták, ma a háborúban ukránoknak kell meghalnia azért, hogy a földrablás folytatódhasson. Ukrajna teljes területe 600,000 négyzetkilométer, ebből 170,000 négyzetkilométer termőföldet nyugati, elsősorban amerikai, cégek birtokolnak. A kijevi rezsim körülbelül egy évvel véglegesítette azt a törvényt, amely lehetővé tette, hogy a három amerikai cégóriás Ukrajna termőföldjének több mint egynegyedét (28 százalékát) megszerezhessék. ,, https://oroszhirek.hu/az-ukran-termofoldek-30-szazaleka-mar-amerikai-cegek-tulajdonaban-van/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!