Szövetségi kapitány: Hosszú Katinkának jóval nehezebb dolga lesz innen, mint idén lett volna

2022. december 29. 10:12

Sós Csaba a közmédiának adott interjújában beszélt a hosszú ideje eltűnt Hosszú jövőjéről.

2022. december 29. 10:12
null

Sós Csaba a háromszoros ötkarikás bajnok Hosszú Katinkával kapcsolatban kifejtette: az idei év előtt azt gondolta, reális cél lehet, hogy elérje a 100 érmes álomhatárt a felnőtt világversenyeken, most azonban már úgy véli, ez egyre nehezebb lesz, mert ha ez a terve, akkor

bele kell raknia három hónap olyan munkát, amit már nagyon régen nem csinált.

A szövetségi kapitány szerint a kérdés, hogy képes-e erre, és ha képes, akkor hajlandó-e megtenni. Úgy fogalmazott ,ez csak Hosszú Katinkán múlik, de ha többet nem megy vízbe, akkor is olyan karrierje van, aminek az érmeit ha el kellene kezdeni felsorolni, soha nem érnénk a végére.

– jelentette ki Sós Csaba.

A jövő évi, fukoukai vb-vel kapcsolatban kijelentette, mindig az a cél, hogy túlszárnyalják az előző viadal eredményét: idén Budapesten két aranyat nyert a magyar csapat, 2019-ben Kvangdzsuban négyet, Sós pedig a kettő közötti eredménnyel kiegyezne úgy, hogy nem csak Milák Kristóf nyer érmet.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DeGar
2022. december 29. 15:00
Sós Csaba úgy vezeti az úszókat, hogy rendszeresen nem tudja, hogy hol van Hosszú, edz-e egyáltalán. A hölgy annyiba sem veszi, hogy a havi többmillióért legalább tájékoztassa arról, hogy nem csinál semmit az adófizetők pénzéért.Persze az is kérdés, hogy -a szintén nem kevés pénzért -mit produkál Sós Csaba. A versenyzők határozzák meg, hogy van-e kedvük indulni egy adott versenyen, ha méltóztatnak, akkor pedig hány, és milyen távon, s ha sikertelenek, akkor azt is sikernek állítja be.Elképzelem, ahogy Messi félévekre nem jelenik meg az edzéseken, megszabja, hogy melyik meccsen hajlandó labdába rúgni, stb. mégis kapja a fizetését.Sós legalább azt megérthetné, hogy Hosszú viselkedése a tisztességesen készülők moráljára mennyire káros.Hosszú K. korábbi teljesítménye elismerésre méltó, de emberileg ugyanaz, aki egykor szinpadiasan széttépte a szerződést, márpedig kutyából nem lesz szalonna.
kozmosz
2022. december 29. 14:07
Ebből a picsából már régen elég volt.
szintetikus
2022. december 29. 14:03
A lényeg, hogy fel tudja markolni az ingyen pénzt :D
Senki Alfonz
2022. december 29. 13:10
Aki az istenek előre megadott engedélye nélkül lép ki a szekérhúzó hámból, azt mindjárt fikázzák és eltörlik a hasznos, eredményes múltját, amikor még pont ők istenítették!!! Így jártak a koris fiúk és most Katinka is!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!