Ferenc pápa audiencián fogadta Giorgia Melonit

2023. január 10. 21:16

Szívélyes hangulatban telt a találkozó a Szentszék tájékoztatása szerint.

2023. január 10. 21:16
null

 A Szentszék tájékoztatása szerint az olasz miniszterelnök és a pápa 35 perces találkozása „szívélyes” hangulatban telt. Meloni Twitter-oldalán úgy fogalmazott: megtiszteltetés volt számára Ferenc pápával találkozni.Az audienciát követően Meloni találkozott Pietro Parolin bíboros államtitkárral és Paul Richard Gallagher érsekkel, a Vatikán külügyminiszterével.

A megbeszélések középpontjában olyan társadalmi és politikai kérdések álltak, mint a szegénység és a családügyek, illetve Európa helyzete, a migráció kérdése és az ukrajnai konfliktus – áll a Vatikán közleményében.

A 2022 októberében kinevezett jobboldali olasz miniszterelnök és Ferenc pápa más nézeteket vall többek között a migráció kérdésében.

(MTI)

Nyitókép: Simone Risoluti / VATICAN MEDIA / AFP 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. január 12. 08:03
Asszony! Most jövök a templomból! 😾😾😾
Lajoss
2023. január 11. 15:55
A Meloni szerencsére felnőtt a posztjához..a csuti hoppon maradt..:)
illibernyák
2023. január 11. 06:50
Az megvan birkák, hogy Benedek temetése után Döbrögi talizni akart Melonival, de kosarat kapott.. És kivel találkozott a pár hónapja meg a fidióták liblingje? Hát azzal Manfred Weberrel, akit Orbán nem győzőtt gyalázni, mikor kib&szták a Néppártból. Milyen elszigetelődés lipppssiikkkk???? Ezután elment vigasztalódni egy kis homárral meg tengergyümölcsével. De legalább nem pacalt evett, mint Németh Sziszi.
aaabbbccc
2023. január 10. 21:52
Novak viselt fatylat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!