Donáth Anna: „Az öncélú Orbánozással” nem lehet változást elérni

2023. február 09. 20:17

Szerinte hazugság a rezsicsökkentés, továbbá borzalmas, hogy a kampányban azt hirdették a plakátokon, hogy akkor is marad a rezsicsökkentés, ha a baloldal nyer.

2023. február 09. 20:17
null

Donáth Anna interjút adott a Telexnek. Meglátása szerint nem beszélhetünk kiábrándult fideszesekről. Azt elismeri, hogy néhány ember csalódhatott a kormánypártokban, de ez közelről sem annyi embert érint, mint amiről eddig az ellenzék beszélt.

Az ellenzék szerinte hazugságspirálban tartotta magát. Úgy vélte: 

az öncélú orbánozás és a rendszer megbuktatásának kínálata kevésnek bizonyult.

Az interjúban kifejtette, hogy szerinte mindenki tudja, a rezsicsökkentés hazugság. A választási plakátokon mégis azt hirdették, hogy nem fogják eltörölni a rezsicsökkentést. Szerinte, mivel nem beszélhetünk rezsicsökkentésről, az igazság az lett volna, ha helyette egy alternatívát nyújtanak. Szerinte őszintén kellett volna beszélni arról, hogy energiaválság jön.

Saját állítása szerint a kooperáció egy technikai kérdés. A tartalmi kérdések megbeszélése viszont eddig nem történt meg. Szerinte a politikai munka lényege, hogy őszintén kell beszélni.

Az összefogás önmagában szerinte nem politika, hanem csak technikai kérdés. Sőt, odáig ment, hogy

az eddigi összefogást hiteltelennek tartja.

Állítása szerint a DK sikeres, a momentumosok átigazolása a DK-ba pedig személyesen fáj neki, pártjában tart még az ezzel kapcsolatos gyászmunka. Azt pedig megkérdőjelezhetetlennek tartja, hogy a DK terebélyesedik, hozzátéve, hogy ezáltal nem az ellenzék tábora növekszik, úgyanis a Gyurcsány párt a többi ellenzéki párttól és nem a Fidesztől szerez szavazókat.

A videót itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2023. február 10. 22:41
Szarok vagytok Donáthka. Ennyi.
madárinfluencer
2023. február 10. 13:51
"az öncélú orbánozás és a rendszer megbuktatásának kínálata kevésnek bizonyult" Ez igaz, de azt is fel kellene ismerni, hogy faji alapon létrejött pártnak nagyon korlátozottak a növekedési lehetőségei. Ezt már az SZDSZ példája is bebizonyította.
CirmoS
2023. február 10. 10:24
Donáth! ÖsszeGyurcsányoztátok magatokat, TE IS!! Nem érted? Ezt már nem lehet lemosni! Brüsszelben 0-24-ben Mo., és a magyarok ellen dolgoztál!!!! TE IS oka vagy annak, hogy nem jönnek az uniós pénzek! Már önmagában ezzel kinyírtad magad te is! Egy ócska hazaáruló féreg vagy! Mocskos dollárcseléd! A tavalyi választások előtt nálad többet nem Orbánozott talán senki. A szekta tv- n gyűlölettől befeszült pofával, állandóan a hazugság meg a szar ÖMLÖTT belőled! Takaródj te féreg! Ha akarnál sem tudnál igazat mondani, a komcsilibsi véredben van a hazudozás! Továbbá, a momentum és a DK a legnagyobb vidékgyűlölő, pedig vidék nélkül nem lehet választást nyerni! Az ottani emberek utálják a rohadt, magyarellenes, semmirevaló fajtátok! Semmi közötök a normális magyarokhoz!
buvu
2023. február 10. 10:18
Nem hiszek a szememnek, 2x is el kellett olvasnom a cikket. A következő interjúban ugye nem azt fogjuk olvasni, hogy a momentum egy keresztény - konzervatív, inkább jobboldali párt? Mert még összezavarodom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!