Putyinról írt dalt a Pet Shop Boys

2023. február 11. 17:55

A szám egy animációs videóval érkezett, amelyben az orosz elnököt Sztálinhoz hasonlítják.

2023. február 11. 17:55
null

A brit duó „Living in the Past” címen tett közzé egy balladát, amelynek szövegét és zenéjét most is Neil Tennant és Chris Lowe jegyzi – számolt be szombati cikkében a HVG.  A dal egy animációs videóval érkezett, amely Vlagyimir Putyin orosz államfőt mutatja be, akit Sztálinhoz hasonlítanak. A dalban olyan mondatok hangzanak el, minthogy

azt akarom, hogy az emberek a nevemmel az ajkukon haljanak meg."

A portál szerint a zenekar nem először hangoztatja háborúellenes nézetei. 2022 májusában a kijelentették, hogy alig várják a napot, amikor Oroszországban a fasizmus bukása és a bűnöző politikusok bíróság elé kerülnek.  

Nyitókép: YouTube

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2023. február 12. 19:16
Hú, most biztosan visszavonulót fúj...
Beszélgető
2023. február 12. 18:11
Ez is ér annyit, mint a halivúdi kriplik fríeszefézése. Semmit...
Vakfolt
2023. február 12. 17:08
A sex shop gojs igazi balfaszságról tesz tanúbizonyságot, hiszen Sztálin az oroszok szemében egy olyan alak, aki világhatalommá emelte őket, szóval ezen nagyokat kuncoghatnak a nyugatiak, de az oroszoknál ez az összemérés cseppet sem dehonesztáló.
Aerion
2023. február 12. 12:08
Egyre inkább felfogom, hogy amikor a moslék még nem tűnt mosléknak, akkor is a moslék legalja volt. A jelen moslék az előbbi szűrleménye, aktuális csomókkal a szarban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!