Széder-esten voltunk zsidót listázni

2023. április 10. 08:39

Van magyarázat.

2023. április 10. 08:39
null
Hont András
Hont András

„Többek szívébe jeges aggodalom költözött, mert nem volt a héten ÖT. Két magyarázat is van.

1. Nagypéntek volt.

2. Széder-esten voltunk zsidót listázni.

Jövő héten viszont már lesz, addig be kell érni a múlt hetivel.”

Nyitókép: Youtube

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gulyásleves
2023. április 11. 18:06
Népszavazzunk Ki akar zsidot az országba ?
Madasa Hatter
2023. április 11. 14:00
Faszok
Anton Saiz
2023. április 11. 00:46
Végig olvastam az kommenteket, nem találtam Heisler beismerésére vonatkózóan semmit, tiszteljetek meg a válaszotokkal, idézem: Heisler András saját közösségi oldalán is reagált David Pressman széderestjére: „Végiggondoltátok-e, hogy a nagykövetség széder estéjén 18 zsidó ülte körbe az asztalt, köztük több markáns emberjogi aktivista, egészen kiváló író, emblematikus színész és számos zsidó közösségi vezető. És senki nem állt fel. Senki nem hagyta ott az asztalt. Miért? Mert nem lehetett tudni a célt, nem érthette senki, hogyan került közénk Gyöngyösi. Végiggondoltátok-e azt, hogy az est végén egyetlen emberként a Mazsihisz elnöke legalább tisztázta a viszonyokat? Egyébként mindenki csak kussolt, vagy talán reménykedett abban, hogy majd egyszer megértjük, valójában mi is történik velünk” – írta a Mazsihisz vezetője. Hozzátette: „S miközben büszkén kiáltoztok, hogy ti bizony felálltatok volna, gondoljátok már végig mit tettetek a Sorsok Háza hitelességéért, a Hóman Bálint-szobor felállításának meghiúsításáért, a Donáth-szobor eltávolításáért, az egyre szaporodó Horthy-szobrok ellen, szóltatok-e fajkeveredés ügyében, vagy a jogtalanul elvett közösségi ingatlanok után járó örökjáradék ellopásának megakadályozásáért?” Mert aki mindezt végigcsinálta, annak elhiszem, hogy a széderasztal mellől felállt
Tidal_wave
2023. április 11. 00:24
Gyöngyösi Marci a karrierjét építi, jövőre új állás kell neki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!