Vascsővel és fejszével esett egymásnak két móri család

2023. április 13. 17:40

Testszerte, több alkalommal megütöttek, majd fejszével fejbe verték az egyik áldozatot.

2023. április 13. 17:40
null

A rendőrség a Police.hu-n számolt be róla, hogy életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárásban tíz napon belül nyolc személyt fogtak el a nyomozók. Közülük két férfi letartóztatását a bíróság elrendelte, ketten bűnügyi felügyelet alatt várják ügyük folytatását.

Az ügy előzménye, hogy április elején Mór külterületén lévő telephelyen két móri család tagjai, valamint ismeretségi köreikből többen egy korábbi sérelem miatt személyes találkozót beszéltek meg.

Az összejövetelre vascsővel, fejszével és egyéb eszközökkel érkezők azonnal megindultak áldozatuk, egy 45 éves férfi felé, akit testszerte, több alkalommal megütöttek, majd fejszével fejbe vertek.

Ez utóbbi ütéstől a sértett elvesztette eszméletét, és megsérült.  A nyomozás adatai szerint fennállt az életveszélyes sérülés kialakulásának reális veszélye. A rendőrség tíz percen belül kiért a leszámolás helyszínére, egy 38 éves férfit fogtak el és állítottak elő, akit életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki a nyomozók.

Ezzel párhuzamosan az elkövetői kör kézre kerítése érdekében széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás vette kezdetét. A rendőrök lelkiismeretes és kitartó munkájának köszönhetően pár napon belül további hét személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a vármegyei rendőrök.

Közülük két férfi letartóztatását és további két személy bűnügyi felügyeletét a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte, a többiek szabadlábon védekezhetnek az eljárásban –szól a tájékoztatás. 

Nyitókép: Police.hu

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hazafi Teddymackó
2023. április 14. 10:53
Hála Istennek, 2002-ig bezárólag az első ormány kormány elsöpörtette a szemetet innen. Szlovák, ukrán, orosz, szerb maffiák mind eltakarodtak. Hogy ezt a munkát esetleg moszkvai asszisztenciával végeztük el? Na és? A gyümölcséről ismerszik meg a fa hogy jó-e, tehát nekem semmi bajom a KGB-vel... Ezek a cigók meg nem befolyásolják a biztonságérzetemet, mert egymást irtják.
ujujuj
2023. április 14. 08:16
More?
mustarharmas
2023. április 13. 21:36
Svéd-finn etnikai konfliktus.....
p laci 51
2023. április 13. 20:52
Miért baj ha a cigány a párját ritkítja ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!