„Ki kellene irtani őket, mint a büdös patkányokat” – újra elérhető Medvegyev lengyelekről szóló posztja a Twitteren

2023. május 03. 11:05

Szerdán oldotta fel a közösségi oldal a bejegyzés blokkolását.

2023. május 03. 11:05
null

Dmitrij Medvegyev Twitter-posztját szombaton törölte a Twitter, miután a volt orosz elnök Lengyelországról írt egy, a közösségi oldal szerint túlságosan „erős” posztot. Akkor azzal indokolták a poszt elérhetetlenné tételét, hogy sérti a szabályaikat. A TASZSZ azonban arról ír, megszüntette az oldal a bejegyzés blokkolását, és bárki számára elolvasható.

Medvegyev azt írta, nem látja értelmét, hogy Oroszország diplomáciai kapcsolatot tartson fenn Lengyelországgal. Szerinte 

„nem szabadna ennek az országnak léteznie,

amíg a ruszofóbokon kívül nincs más hatalmon. A biztonsági tanács elnökhelyettese szerint az ukrán hadsereg tele van lengyel zsoldosokkal,

A Twitter szerdán közölte, a nyilvánosság érdekében áll, hogy továbbra is olvasható legyen Dmitrij Medvegyev véleménye. 

***

Nyitókép: Yulia ZYRYANOVA / SPUTNIK / AFP

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. május 03. 17:59
" A biztonsági tanács elnökhelyettese szerint az ukrán hadsereg tele van lengyel zsoldosokkal, „akiket úgy kéne könyörtelenül kiirtani, mint a büdös patkányokat”. Remélem, így lesz!
Ahura
2023. május 03. 16:45
Mit csodálkoznak a polákok, ők is kiirtanának minden oroszt. És németet. És még. Amilyen az Adjon Isten, olyan a ... (nem a Szebb Jövőt)
szürkeSzarvas
2023. május 03. 14:30
Medvegyevet legalább látjuk. Az arctalan és névtelen,a háborúkat valójában mozgatő usai deep state zsidókat nem. Utóbbiak a rosszabbak. Szerintem.
nopropaganda
2023. május 03. 14:12
Az úgy kezdődött, hogy Medvegyev visszaütött. A történet pedig itt és csakis itt kezdődik Európában. Mert hát kit érdekelnek az előzmények?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!