Farkasházy: Nehezen tudnám elképzelni az életet Gálvölgyi nélkül

2023. május 12. 07:39

A humorista jelenleg intenzív osztályon, lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban. A család közleménye szerint az állapota súlyos, de stabil.

2023. május 12. 07:39
null

A Blikk arról ír, hogy „Magyarország egy emberként aggódik, szurkol és imádkozik azért, hogy végre jó hírek érkezzenek Gálvölgyi János állapotáról”. Emlékeztetnek: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész szerda délelőtt lett rosszul, most intenzív osztályon ápolják, lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban.

Így reagáltak a családtagok, barátok, kollégák

A színész felesége még szerda este nyilatkozta a Blikknek: „Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk”. Havas Henrik ezt posztolta: „Optimista vagyok, mert János már volt hasonló helyzetben, de nagyon gyorsan talpra állt”. Havas aztán a Blikknek is nyilatkozott: „A magam részéről csak reménykedni tudok, és remélem, Vágó Pista után nem kell búcsúznom még egy kollégától, akivel barátok is vagyunk.”

A Heti Hetes producere, Ónodi György, akit negyvenéves barátság köt Gálvölgyihez, szintén hisz a színész felépülésében. „Sokszor volt már beteg, de mindenből kijött, amiként ebből is kijön!

jelentette ki Ónodi, aki úgy tudja, a kezelőorvosok holnap döntenek arról, hogyan járjanak el a következő napokban.

A család egy közleményt is kiadott a művészről. „Gálvölgyi Jánost 2023. május 10-én, délelőtt a család szállította kórházba, miután súlyos légzési panaszok léptek fel nála. Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Az állapota súlyos, de stabil. Amennyiben az állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt”.

Sosem hagyott cserben, mindig számíthattam rá. Kevés lenne, ha azt mondanám, imádkozom érte. Az összes kollégámnak ezt ajánlom, mert az ilyenek emelik a szakmát. Hónapok óta készültünk a 75. születésnapjára, mindenhová elkísértük, ahol játszott és dolgozott. Ebből egy négyoldalas riportot készítettünk, ami hamarosan megjelenik a Hócipőben. Csak egyetlen előadást kellett kihagynunk, a Hárman a padon-t, amelyben Benedek Miklóssal játszik, és ami Benedek betegsége miatt szünetel jelenleg. De őszintén remélem, hogy ősszel mindkettejükkel láthatjuk majd ezt az előadást” – bizakodott a Blikknek.

Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Judyth
2023. május 12. 17:50
Előbb vagy utóbb, kinek így, kinek úgy, de mindenkinek el kell menni ebből a világból. És Ez független attól, hogy ki mennyire híres vagy hírhedt. Fatum est scriptum.
Tatulus
2023. május 12. 14:45
Tivi! Igazad van! Ha elmegy, menj utána!
Trilógia
2023. május 12. 14:43
Én például Gálvölgyi nélkül addig élek,míg nem nem halok! Tivadaj se tehet másképp!
Nemtudommegállni
2023. május 12. 14:04
Soha senki halálát, betegségét nem kivántam, pedig voltak ellenségeim dögivel. Na de Tivadal! Elhiszem neked, hogy hiányzik, tehetségtelenek voltatok, vagytok mind a ketten! Van még belőletek egy jó nagy rakás az úgynevezett "művész világban"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!