Nyert az Avatar

2010. január 18. 08:28

Két Arany Glóbusz-díjat nyert James Cameron látványos sci-fije.

2010. január 18. 08:28

Vasárnap hajnalban a hollywoodi Beverly Hilton Hotel báltermében tartották a 67. Arany Glóbusz díjátadót, amelyen a legjobb film az Avatar, a legjobb rendező pedig James Cameron lett.

A színészek közül Arany Glóbuszt vehetett át Sandra Bullock (legjobb női főszereplő - dráma: "The Blind Side"), Robert Downey Jr. (legjobb férfi főszereplő - vígjáték, musical: "Sherlock Holmes"), Jeff Bridges (legjobb férfi főszereplő - dráma: "Crazy Heart"), Christoph Waltz (legjobb férfi mellékszereplő: "Becstelen Brygantyk) és Meryl Streep (legjobb színésznő - vígjáték, musical: Julie és Julia).

A Golden Globe-díj amerikai filmes és televíziós díj, amelyet évente egyszer az Oscar-díjhoz hasonló gála keretében osztanak ki. 1944-ben alapította a Hollywood Foreign Press Association (HFPA) (Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete). A filmes Oscar és a televíziós Emmy-díjak után a harmadik legrangosabb filmes elismerésnek számít.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!