Nagyon vigyáznak Brunira

2010. november 09. 10:03

Az al-Kaida Franciaországot és politikusait jelölte meg első számú célpontjának a napokban, ezért állig felfegyverzett titkosrendőrök védik Nicolas Sarkozy nejét.

2010. november 09. 10:03

A Pure People azt írja, Nicolas Sarkozy mellett halálos támadás veszélye fenyegeti az elnök feleségét is, ezért Carla Bruni-Sarkozy egy lépést sem tehet egyedül közterületen, civil testőrök kísérik.

Az elnöki pár nem autózhat egyszerre egy kocsiban az esetleges robbantásos támadások okán, valamint a francia belügy Bruni valamennyi családtagját is fegyveresekkel fogja biztosítani.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. november 10. 10:01
állig felfegyverzett tikosrendőr érdekes lehet : hátán az aknavető . hóna alatt géppuska de mindez álcahálóval titkosítva van egyébként e felettébb macerás nőszemély benyomását kelti ez az amúgy állig felfegyverzett -afölött kevéssé- hölgyemény ... mér nem vesz magára burnuszt pl? 1. elfér alatta az uzi 2 ha elég számban teljesen hasonló öltözetű pl titkosrendőrök is jelen vannak ...akkor el lehet vegyülni a tömegben ...
Dr. Kotász
2010. november 10. 09:43
Szép kis cserge,szívesen betakaróznék vele, ebben a nyirkos időben
morfondír
2010. november 10. 09:35
Bruni újabb kalandjai (Bodó Béla)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!