Carla Bruni terhes?

2011. május 02. 11:18

A francia first lady férje munkájára hivatkozva titkolózik állítólagos terhességével kapcsolatban. Carla Bruni szerint egyébként Franciaország érdeke, hogy férje maradjon az elnök.

2011. május 02. 11:18

Egyes pletykák szerint Carla Bruni gyermeket vár férjének, ám nem válaszol a sajtó ezzel kapcsolatos kérdéseire. A francia first lady legutóbb a Le Parisiennek fejtette ki: „Nem beszélek. Nem arroganciából vagy titkolózásból, hanem hogy megvédjek bizonyos dolgokat és mindazt a munkát, amelyet ő végez”.

Bruni kijelentette: szívesen beszélne nyilvánosan vágyairól, családi ügyeiről, hiszen nagy fecsegőnek tartja magát. „Engem is izgat, ha mások életéről olvasok” - tette hozzá. Carla Bruni szerint egyébként Franciaország érdeke, hogy férje maradjon az elnök - ezzel pedig ő is kiegyezne.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!